Jasno
24°
Bratislava
Drahoslava
1.9.2024
Simona ukázala pôrodnicu ako z rozprávky: Aj takto rodia ženy v Česku
Zdielať na

Simona ukázala pôrodnicu ako z rozprávky: Aj takto rodia ženy v Česku

Zdroj: instagram/simonakozerawski

Z osobnej trénerky Simony Kozerawski, ktorá žije v Terchovej, sa stala prvýkrát mama. Svoje vytúžené bábätko priviedla na svet v českej pôrodnici v Havířove. Ako to tam vyzerá? Odpadnete!

Niektoré matky na svoj pôrod spomínajú so slzami v očiach a dojatím, pre iné to bol traumatizujúci zážitok, na ktorý by najradšej zabudli. Aby bol príchod bábätka na svet pre matku aj jej dieťa čo najpríjemnejší, dôležité je, vybrať si správnu pôrodnicu a personál. 

Aj takýto netradičný pôrod zažila mamička v pôrodnici v Krompachoch. 

Populárna osobná trénerka Simona v tomto prípade stavila na pôrodnicu v českom Havířove. Svojím fanúšikom na instagrame dokonca ukázala, ako to tam vyzerá. Jej izba pripomína skôr tú hotelovú ako nemocničnú. Sympatická blondína dokonca natočila aj ponuku raňajok pre budúce mamičky a teda bolo si z čoho vyberať! Kým u nás vám vo väčšine nemocníc položia na tanier rožok, maslo alebo roztierateľný syr, ona si mohla vyberať z pestrej ponuky švédskych stolov. "...sme v najlepších rukách v pôrodnici Havířov, nemohli sme si lepšie vybrať. Ten personál a ich služby sú bezkonkurenčné a aj skrz ten obrovský stres a napätie, ktoré v sebe mám, ma dokážu ukľudniť a priviesť na lepšie myšlienky," priznala Simona. 

instagram/simonakozerawski

instagram/simonakozerawski

Súvisiace články

Najčítanejšie