Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Deti Borisa Kollára študujú na školách za desiatky tisíce eur: Z tej sumy sa vám zatočí hlava!
Zdielať na

Deti Borisa Kollára študujú na školách za desiatky tisíce eur: Z tej sumy sa vám zatočí hlava!

Zdroj: Instagram/kollarboris

Žije v prepychu a luxuse, ktorý dopraje aj svojim deťom. Viaceré ratolesti Borisa Kollára totiž študujú na rôznych prestížnych školách, kde sa školné pohybuje v desiatkach tisícoch eur. Skadiaľ na to berie?

Asi každý rodič chce svojmu dieťaťu dopriať to najlepšie vzdelanie, aby sa z neho stal úspešný človek. Kým väčšina Slovákov si vyberá zo štátnych škôl, tí majetnejší majú na výber aj z tých súkromných. A tie sú nielen výučbou, ale aj počtom žiakov v triede niekde úplne inde, ako je to v spomínaných štátnych školách. Za tento "luxus" si však rodičia aj poriadne priplatia. 

​Jedna z mamičiek Kollárových detí, Barbora Richterová, totiž na facebooku zverejnila výšku školeného na niektorých školách, kde študujú Borisove deti. "Alexandra Horňáková študuje v Miláne (desiatky tisíc eur ročne), Ester Krištúfková študuje v Londýne (desiatky tisíc eur ročne), 2 deti Andrei Heringhovej - Britská škola BIS v Bratislave (viac ako 40-tis. eur ročne)," priznala otvorene Richterová. Aj jej syn navštevuje súkromnú školu, v ktorej sa školné tiež pohybuje v desiatkach tisícoch eur. Po tom, čo medzi bývalými partnermi začal konflikt, však podľa Richterovej, školné prestal platiť. Isté je, že mesačné výdavky Borisa Kollára sa šplhajú do astronomických výšok, takže sa multiotecko musí poriadne obracať, aby vyhovel požiadavkám svojich detí a ich matiek...

​Boris Kollár s dcérou Ester (vľavo) a nevlastnou dcérou Vanessou

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Kollar (@kollarboris)

Syn Boris a dcéra Sara Zoe, ktoré má Kollár s Andreou Heringhovou

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Heringhova (@heringhovaandrea)

Dcéra Alexandra Horňáková

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ALEXANDRA HORNAKOVA (@ahornakova)

Súvisiace články

Najčítanejšie