Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Muž sa vyjadril k výzoru svojej ženy po pôrodoch: Toto potrebuje počuť každá matka!
Zdielať na

Muž sa vyjadril k výzoru svojej ženy po pôrodoch: Toto potrebuje počuť každá matka!

Zdroj: Facebook/Laura Mazza

Aj vás trápi nedokonalé telo po pôrode? Tieto slová by chcela počuť každá žena, ktorá sa stala matkou. Výstižné a krásne, však?

31-ročná Laura Mazza z Melbourne sa dotkla množstva ľudí po tom, ako zverejnila rozhovor s jej manželom, píše yourtango.com. Ak nie ste spokojné so svojim telom po pôrode rovnako, ako ona, určite vás tieto slová potešia.

Každá žena to má po pôrode inak, dôležité je zostať v psychickej pohode...​

Laura zverejnila na sociálnej sieti fotografiu svojho tela predtým, ako mala deti a fotografiu svojich kriviek po dvoch pôrodoch. „Toto už nie je to telo, do ktorého si sa zamiloval. Miloval si moje vypracované svalstvo, na bruchu a prsiach nebolo ani stopy po striách...“ priznáva sa mamička. 

“Postava, ktorú si miloval, krásne vyzerala v džínsoch. Teraz už nemôžem nakupovať v rovnakých obchodoch a väčšinou mám na sebe legíny. Tvoje telo zostalo rovnaké, moje sa tak veľmi zmenilo. Nie je to spravodlivé!“ dodala.   

Výstižná a krásna reakcia manžela  

“Áno, máš pravdu. Toto nie je to telo, do ktorého som sa zamiloval. Je to však telo, ktoré dalo život našim deťom. Telo, v ktorom rástli, telo, ktoré ich kŕmilo. Práve toto je to telo, ktoré milujem každý jeden deň. Nevedel som, čo je to skutočná láska, kým som nevidel a nezistil, čo všetko práve toto telo dokáže urobiť. Ďakujem ti za to!”

  

“Máte dostatok času na to, aby ste postupne zhodili nadváhu a opäť mali pekné krivky. Ale teraz sú oveľa dôležitejšie momenty strávené s vašimi deťmi, užívajte si ich, a buďte pyšné na svoje postavy a na každý jeden nedostatok. Iba vy viete, že to všetko za to stálo!" dodáva na záver dnes už trojnásobná mamička, ktorá sa snaží povzbudzovať tisíce ďalších žien.  

@itslauramazza

♬ original sound - Laura Mazza

Súvisiace články

Najčítanejšie