Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mamička ukázala trik, ktorý po lete zlepší kvalitu vlasov: Dali by ste deťom TOTO na hlavu?
Zdielať na

Mamička ukázala trik, ktorý po lete zlepší kvalitu vlasov: Dali by ste deťom TOTO na hlavu?

Zdroj: Instagram/sav.labrant

Táto prírodná metóda vraj dokáže s vlasmi, a to nielen s detskými, hotové zázraky, napriek tomu vyvolala u ľudí rôzne reakcie. Čo na tento trik hovoríte vy? Vyskúšali by ste to?

4-násobná mamička a úspešná influencerka Savannah Rose LaBrant predviedla na Instagrame trik, ktorý po lete pravidelne využíva na svetlé vlásky svojich dcér, informuje The Sun. Po neustálom plávaní v bazéne sa im vlasy nielen vysušili, ale získali tiež neželaný modro zelený nádych.

Mamička vo videu predviedla, ako po lete ošetruje vlasy svojich detí a u jej fanúšikov to vyvolalo poriadne búrlivé reakcie. Mnohí túto metódu označili za nechutnú a nechápu, ako to môže takto vychvaľovať.  

Čo ostatné mamičky tak pobúrilo? Savannah totiž naniesla na blonďavé vlasy svojich dcér poriadnu dávku kečupu. Ten votrela do celej dĺžky vlasov a nechala pôsobiť 20 – 30 minút. Po tejto dobe kečup opláchla a vlasy deťom umyla bežným šampónom a použila kondicionér.  

Aj keď mnohým mamičkám sa tento trik vôbec nepozdával a obávali sa tiež prípadného zápachu, všetky museli uznať, že výsledok bol naozaj fantastický! Zelený nádych z vlasov zmizol a vyzerali krásne zdravé a lesklé.  

Poznáte tento tri aj vy alebo máte lepšiu metódu ako zbaviť blond vlasy neželaného nádychu?  

Súvisiace články

Najčítanejšie