Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Najslávnejšia detská miss je už takmer dospelá: Milionárkou bola už ako 6-ročná, aha, ako vyzerá dnes
Zdielať na

Najslávnejšia detská miss je už takmer dospelá: Milionárkou bola už ako 6-ročná, aha, ako vyzerá dnes

Zdroj: Profimedia

Mala iba šesť rokov, keď vyhrala detskú Miss Amerika a vďaka ctižiadostivej matke sa z nej stala jedna z najmladších milionárok. Pozrite sa, ako sa malá slávna boháčka zmenila a ako sa jej darí.

Aj keď väčšina rodičov podobné súťaže u malých detí odsudzuje, Isabella Barrett sa ich zúčasťňovala už od štyroch rokov. Jej matka je na jej úspechy pyšná a kritiku okolia si nikdy nevšímala. Nakoniec, práve vďaka nej ich dcéra zabezpečila rozprávkový život cele rodine, píše nypost.com.

Vďaka úspechu v detských súťažiach Miss sa objavila neskôr v niekoľkých reality šou, mala dokonca aj vlastnú šou Beauty Queens a následne rozbehla vlastné podnikanie. Spolu s matkou vymyslela vlastnú kolekciu Glitzy Girl, ktorá obsahovala nielen doplnky, šperky a prívesky, ale aj kozmetiku a lesky na pery. Celá kolekcia sa stala obrovským hitom.  

Profimedia

„Som superstar, mám vlastný rad šperkov a kozmetiky a zbožňujem, že som šéfka. Nikdy som neprehrala a takmer každú súťaž krásy, do ktorej sa prihlásim, vyhrám. Ale čo mám radšej ako čokoľvek iné, sú topánky. Mám ich vyše 60 párov! " pochválila sa novinárom, keď mala iba šesť rokov.  

Úspešná a rozmaznaná? 

Matka svojej malej princeznej dovolila nielen líčidlá, umelé vlasy a akrylové nechty, ale tiež jej nechala aplikovať umelé opálenie, či umelé zuby. Tieto neuveriteľné procedúry stáli každý mesiac tisíce dolárov, podobne ako aj veľké množstvo luxusného oblečenia šitého na mieru. Pri súťažiach boli ubytovaní iba v honosných hoteloch a Isabella sa vyžívala v objednávaní exkluzívnych a predražených jedál.

Isabella Barrett nedávno oslávila 17. narodeniny, stále sa venuje modelingu, hovorí štyrmi svetovými jazykmi, vlastní niekoľko firiem a navrhuje oblečenie, stihla tiež vydať knihu a naspievať tri single.  

Bývala detská miss je tiež úspešnou influencerkou, na sociálnych sieťach má vyše 1,6 milióna fanúšikov, ktorých vraj chce inšpirovať a motivovať. Nuž, tomu sa povie podnikavé dievča! Takto vyzerá Isabella Barrett dnes...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie