Polojasno
20°
Bratislava
Takúto narodeninovú párty Slovensko ešte nezažilo: Plačkovej syn oslávil rok medzi 8000 balónmi
Zdielať na

Takúto narodeninovú párty Slovensko ešte nezažilo: Plačkovej syn oslávil rok medzi 8000 balónmi

Zdroj: instagram/queen.plackova

Zuzane Plačkovej sa podarilo tromfnúť asi všetky celebritné detské oslavy narodenín u nás. Svojmu vymodlenému synčekovi vystrojili s manželom jedinečnú párty. Videli ste už niečo takéto?

Ak robí Zuzana Plačková nejakú oslavu, tá musí byť úplne dokonalá a premyslená do najmenšieho detailu. Cez víkend usporiadala pre rodinu a priateľov narodeninovú oslavu svojho synčeka Diona, ktorý mal rok. A hostia sa nestíhali čudovať, čo všetko ich v jednej z bratislavských reštaurácii čakalo... "Bude to masaker. Strašne sa na to teším," pýšila sa Zuzana pred oslavou. 

​A bolo sa veru na čo pozerať! Čo sa týka originálnych narodeninových detských osláv alebo krstín, tie naj doteraz vždy vystrojila práve Dominika Cibulková. Plačková ju však tromfla. Ústrednou témou Dionkových 1. narodenín bola rozprávka Shrek. Balóny, ktorých bolo neuveriteľných 8000 kusov, koláče, výzdoba, torta aj oblečenie hostí boli ladené práve do zelenej farby. V záhrade reštaurácie bolo prepravených množstvo rôznych atrakcií, ktoré zabavili nielen deti, ale aj dospelých. Tak čo poviete?

instagram/queen.plackova

instagram/queen.plackova

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Mokranova® (@luciamokranova)

Súvisiace články

Najčítanejšie