Jasno
14°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Matka schytala kritiku za to, ako oblieka svoju dcérku: Má 6 mesiacov a nie 16 rokov, píšu jej ľudia
Zdielať na

Matka schytala kritiku za to, ako oblieka svoju dcérku: Má 6 mesiacov a nie 16 rokov, píšu jej ľudia

Zdroj: Facebook/Lilyes Maughan

Outfity, ktoré mamička oblieka svojej polročnej dcérke, rozdelili ľudí na dva tábory. Kým niektorí sa rozplývajú nad tým, aká je rozkošná, iní si zase myslia, že podobné kúsky sú vhodné pre tínedžerky a nie malé dieťa.

Čo si o takomto oblečení pre 6-mesačné bábätko myslíte vy? Obliekli by ste takto svoje dieťa alebo ani náhodou?

Módna maniačka Lilly je matkou dcéry Lilah a svoju lásku k móde rada realizuje aj na svojej malej princezničke. V najrôznejších outfitoch potom zverejňuje dcérku aj na sociálnych sieťach, kde sa strhla práve kvôli jej oblečeniu ostrá debata, píše The Sun.  

Mnohým ľuďom sa nepáčilo, že 6-mesačné dievčatko oblieka do vecí, ktoré by sa hodili pre 16-ročné tínedžerky. Konkrétne im prekážal outfit, na ktorom má Lilly oblečené ružové tenisky, biele ponožky, ružové šortky, biely crop top a ružovú mašľu vo vlasoch. Medzi doplnkami nechýbala crossbody kabelka Louis Vuitton, dva zlaté náramky na každej ruke a zlaté náušnice.

   

Mamička sa po ostrej kritike bránila tým, že takto dcérku neoblieka stále a nosí bežne aj obyčajné detské outfity, no niektoré mamy si myslia, že na podobné kúsky má dievčatko ešte rozhodne čas. 

Čo si o takomto oblečení pre malé batoľa myslíte vy?  

@lillyesmaughan

Shes a 10 so shes pulling a ken????

♬ original sound - diamant_edits
@lillyesmaughan

♬ Delilah - Tom Jones

Súvisiace články

Najčítanejšie