Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Jej zamračená tvárička ihneď po narodení obletela svet: Pozrite sa, ako dievčatko vyzerá dnes!
Zdielať na

Jej zamračená tvárička ihneď po narodení obletela svet: Pozrite sa, ako dievčatko vyzerá dnes!

Zdroj: Instagram/ rodrigokunstmann

Hoci z príchodu na svet nebola zjavne nadšená, dnes je všetko inak. Zo zamračeného bábätka je krásne a veselé dievčatko, pozrite sa, aká je rozkošná!

Isabela Pereira de Jesus sa narodila cisárskym rezom vo februári 2020 v Rio de Janeiro a hneď po narodení sa stala hotovou senzáciou. Za všetko môže fotograf Rodrigo Kunstman, ktorý sa špecializuje najmä na zachytávanie vzácnych prvých momentov príchodu bábätiek na svet.

Rodrigo si zaspomínal, ako tesne po vytiahnutí z brucha malo bábo dokorán otvorené oči, no najskôr nevydalo ani hlások. Plač sa ozval až po prestrihnutí pupočnej šnúry a slávny vtipný záber zamračenej tváričky vznikol tesne predtým, píše extra.globo.com.

Fotograf tiež zaspomínal na to, aká lavína sa strhla krátko na to, ako záber zamračenej Isabely zverejnil na sociálnej sieti. Hoci dovtedy nafotil stovky iných novorodencov, niečo také ešte nikdy nezažil! Fotografiu lajkovali tisícky ľudí a neustále ho kontaktovali novinári z celého sveta.   

"Dva roky po úspechu, ktorý fotografie malej Isabely vyvolali, som mal šťastie, že som sa znova stretol s celou jej rodinou. Nemohol som odolať a musel som sa so slávnou Isabelou zvečniť,” napísal k fotografii, na ktorej sa zámerne obaja mračia.

Isabela Pereira de Jesus má už tri roky a mamička pravidelne zverejňuje jej zábery na Instagrame. Aj keď prišla na svet tak trochu nahnevaná, teraz je to šťastné a usmievavé dieťa a podľa mamy z nej bude v budúcnosti úspešná blogerka.   

Súvisiace články

Najčítanejšie