Jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Roky utajovaní synovia Michaela Jacksona sa ukázali na verejnosti: Najstarší Prince má už 26 rokov!
Zdielať na

Roky utajovaní synovia Michaela Jacksona sa ukázali na verejnosti: Najstarší Prince má už 26 rokov!

Zdroj: Profimedia.sk

Kráľ popu je už viac ako 14 rokov po smrti. Jeho fanúšikovia však môžu na neho spomínať aj vďaka jedinečnej šou v Las Vegas. A práve tu sa objavili aj dve z jeho ratolestí...

Tento týždeň by Michael Jackson oslávil 65. narodeniny. Pri tejto príležitosti sa po šou s názvom Michael Jackson: One, ktorú má v repertoári legendárny Cirque du Soleil v Las Vegas, konala spomienková akcia. A na tú dorazili aj dve zo spevákových troch detí.  

​Najznámejšou je práve dcéra Paris, ktorá pracuje ako modelka a venuje sa aj hudbe a je častokrát terčom bulvárnych médií. Pokojný život mimo záujem verejnosti však žijú dva jeho synovia - Prince, ktorý má už 26 rokov a Blanket, ktorý má o päť menej. Obaja sa stiahli do úzadia a snažia sa žiť čo najnormálnejší život. Aj preto ich prítomnosť na spomínanej akcii vzbudila veľký záujem fanúšikov. Mladí muži sa s nimi však ochotne vyfotili a dokonca im aj odpovedali na pár otázok. Pozornosť pútal práve Blanket, ktorý sa vystupovaniu na verejnosti vyslovene stráni. Vie sa však o ňom, že je zarytý eko aktivista. 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie