Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Luxusné oblečenie, diamanty či kabelky za tisíce: TIETO celebritné krásky na deťoch nešetria!
Zdielať na

Luxusné oblečenie, diamanty či kabelky za tisíce: TIETO celebritné krásky na deťoch nešetria!

Zdroj: Profimedia

Keď zistíte, čím obklopujú svoje ratolesti už od útleho detstva, zostane vám rozum stáť! Ktovie, či by tieto celebritné deti neboli vďačnejšie za obyčajné detstvo a šantenie s rovesníkmi na ihrisku...

Beyoncé, Cardi B, Victoria Beckham, či Kim Kardashian zahrŕňajú svoje deti a najmä dcéry prehnaným luxusom už od narodenia, píše Daily Mail. Šialené, aké dary už dostali a čím všetkým ich bohaté mamičky rozmaznávajú!

Cardi B má s manželom päťročnú dcéru Kulture. Hoci úspešná interprétka tvrdí, že svoju dcéru nechce rozmaznávať, jej honosné dary tomu nezodpovedajú. Nedávno sme písali o tom, aký šialene drahý darček dostala k piatim narodeninám a to rozhodne nie je jediná luxusná vec, ktorú malá krásavica vlastní.  Malá Kulture dostala od matky iba v troch rokoch diamantový náhrdelník v šialenej hodnote a pravdepodobne má podobných kúskov v zbierke už niekoľko.

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Na svojich troch deťoch rozhodne nešetrí ani Beyoncé. Jej najstaršia dcéra Blue Ivy dostala iba k prvým narodeninám bábiku Barbie, nie však hocijakú. Tá jej je posiata diamantmi a má hodnotu 80-tisíc dolárov.

Profimedia

Ich dvojičky sa pýšia napríklad špeciálnym hojdacím koňom z pravého zlata, za ktorý zaplatili rodičia 600-tisíc dolárov. Staršia Blue Ivy je navyše od útleho detstva zvyknutá obliekať si luxusné značky a nosiť diamantové náušnice.

Na svojich štyroch deťoch rozhodne nešetria ani manželia Beckhamovci, ktorí žijú obklopení luxusom a aj darčeky si dávajú v šialených hodnotách. Keď sa im narodila dcéra Harper, objednali umelecké dielo od Damiana Hirsta s názvom Daddy's Girl, ktorého hodnota bola vyše 600-tisíc libier. Minulý rok daroval David svojmu synovi Brooklynovi a neveste Nicole klasický jaguár v hodnote 500-tisíc dolárov.

Luxusné dary dostávajú aj deti zazobanej celebrity Kim Kardashian. Okrem iných úletov kúpila napríklad s bývalým manželom pre dcéru North West bundu Michaela Jacksona za vyše 65-tisíc dolárov ako vianočný darček, za čo vtedy čelila obrovskej kritike, čo si hneď aj obhájila.  

"North je naozaj veľká fanúšička Michaela Jacksona a vedeli sme, že by sa jej to páčilo," povedala vtedy Kim a dodala, že ich dcérka bola z darčeka nadšená!  

Uff, čo na takéto darčeky pre malé deti hovoríte vy? 

View this post on Instagram

A post shared by aGOODoutfit (@agoodoutfit)

Súvisiace články

Najčítanejšie