Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Agáta Hanychová prestala upravovať fotky a priznala depku zo svojich stehien: Nebudete chápať!
Zdielať na

Agáta Hanychová prestala upravovať fotky a priznala depku zo svojich stehien: Nebudete chápať!

Zdroj: Instagram/AH

Česká modelka Agáta Hanychová len nedávno priviedla na svet svoje tretie dieťa a veľmi rýchlo sa dostala späť do formy. Niektorí fanúšikovia si myslia, že je štíhla až príliš, no ona zjavne stále nie je úplne spokojná...

Agáta Hanychová (38) sa na leto presťahovala do španielskej Marbelly, kde trávi čas so svojim partnerom Jaromírom Soukupom (54) a deťmi. Aktuálne má pri sebe zrejme iba Rozárku, s ktorou zdieľajú rozkošné snímky. „Smutno po mojej partii,“ napísala k fotografii ešte so svojimi ratolesťami Miou a Kryšpínom, ktorí mamičku tiež na nejaký čas navštívili, píše český magazín super.cz.

Známa brunetka zdieľa so svojimi „holčičkami“ svoje bežné dni v Španielsku, kde sa venuje prevažne deťom, ale užíva si aj slnko a miestnu kuchyňu. Na najnovšom zábere upútala pozornosť svojou štíhlou postavou, a najmä dlhými nohami, ktoré by mohla z fleku opäť predvádzať na prehliadkových mólach. Čo si podľa komentára zrejme sama Agáta nemyslí.

„Nech žijú stehná. Tiež máte depku, keď vidíte fotku? Nežeriem, neupravujem,“ uviedla pod snímkou, kde si od svojich fanúšičiek razom prečítala množstvo reakcií vrátane kritiky. Ženy dali Agáte jasne najavo, že je na seba príliš prísna, hoci na to rozhodne nemá dôvod a podľa mnohých je naopak štíhla až priveľmi. Reakcií bolo nakoniec zrejme až toľko, že si mamička troch detí jednoducho vypla komentáre. 

Čo hovoríte na Agátinu postavu vy? Po troch deťoch môže byť so sebou viac než spokojná, súhlasíte?  

Súvisiace články

Najčítanejšie