Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Z najkrajšieho tínedžera na svete je už dospelý muž: Z tohto fešáka odpadávajú ženy každého veku
Zdielať na

Z najkrajšieho tínedžera na svete je už dospelý muž: Z tohto fešáka odpadávajú ženy každého veku

Zdroj: Instagram/william.franklyn.miller

Mal iba dvanásť rokov, keď jeho fotografia začala kolovať po inetrnete a krátko na to sa rozbehla jeho sláva a rozprávková kariéra. Z fešného chalana je dnes príťažlivý mladý muž, ktorého obdivujú ženy z celého sveta.

William Franklyn-Miller sa stal slávnym potom, ako študentka z Japonska zverejnila na sociálnej sieti jeho fotografiu. Malému chlapcovi sa vlastne vďaka tejto jedinej fotke zmenil následne celý život.

Z nakrajšieho chlapca sexi muž   

Modrý kukuč, dokonalé rysy, antický nos a pery s mierne drzým úsmevom. Williama Franklyna-Millera si modelingové agentúry jednoducho nemohli nevšimnúť a doslova zo dňa na deň sa stal hviezdou. Mal iba dvanásť rokov, keď ho začali označovať za najkrajšieho chlapca na svete.  

Jeho modelingová a neskôr aj herecká kariéra sa rozbehli na plné obrátky. Zahral si už v mnohých seriáloch a filmoch, kde mal možnosť dokázať, že nie je len rozkošnou tváričkou s modrými očami, ale že hrať naozaj vie!  

„Objavil som svoju skutočnú vášeň pre herectvo. Pripadá mi fascinujúce skúšať prinútiť publikum, aby poznalo postavu cez moju interakciu s kamerou,“ povedal William v rozhovore pre magazín ICON.

Obrovská popularita a zástupy fanúšičiek ho síce tešia, ale stále dúfa, že oveľa viac ľudí zaujme práve svojím hereckým umením.   

Will má dvoch súrodencov a obaja sú úspešnými influencermi. Brat Noah je youtuber, sestra Siena populárna hviezdička britských sociálnych sietí.   

Musíme uznať, že tento fešák zreje ako víno. Niekdajší najkrajší chlapec má 19 rokov a určite o ňom budeme ešte počuť!   

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Edward (@edwardg_smile)

Súvisiace články

Najčítanejšie