Zatiahnuté, dážď
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Victoriu Beckham ľudia zvozili kvôli outfitu pre dcéru: Tie šaty sú vraj pre 12-ročné dievča úplne nevhodné!
Zdielať na

Victoriu Beckham ľudia zvozili kvôli outfitu pre dcéru: Tie šaty sú vraj pre 12-ročné dievča úplne nevhodné!

Zdroj: Instagram/victoriabeckham

Prominentní rodičia majú troch synov a jedinú dcéru, ktorú rozmaznávajú a zasypávajú luxom už od narodenia. Inak tomu nebolo ani na oslave jej dvanástich narodenín, za čo ich fanúšikovia poriadne zvozili...

Bývalá spajska má s manželom Davidom Beckhamom troch synov - Brooklyna, Cruza a Romea, no najviac pozornosti venujú najmladšej dcére Harper, ktorá práve oslávila dvanásť rokov. Tak, ako každé jej narodeniny, aj tentokrát jej vystrojili pompéznu oslavu, ktorú mnohí ľudia skritizovali, rovnako tak outfit, ktorý mala tínedžerka na sebe, píše magazín tyla.com.

Hoci Harper je stále ešte dieťa, Beckhamovci jej zorganizovali poriadne snobský narodeninový večierok v luxusnej Caffè v Harrods v Londýne, ktorú vlastní módna firma Prada. Na fotografiách z honosnej párty je vidieť aj veľkú narodeninovú tortu so sviečkami ale aj luxusný darček práve od spomínanej značky.

Fanúšikom prominentnej rodiny sa celkovo nepáčilo, že dcéru rodičia prehnane rozmaznávajú, no už tradične najväčšiu kritiku schytali šaty, ktoré mala Harper na sebe a pravdepodobne ich vyberala spolu so svojou mamou. 

Harper si obliekla lesklé šaty na tenučké ramienka v jemne fialkovom odtieni, ktoré skombinovala s masívnymi botaskami a kabelkou Prada. Mnohí ľudia sa vyjadrili, že sa im výber šiat zdá pre také mladé dievča absolútne nevhodný a dokonca im pripomínal nočnú košeľu.  

Čo na jej šaty hovoríte vy? Dovolili by ste podobný model dvanásťročnej dcére?

Súvisiace články

Najčítanejšie