Jasno
17°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Z chudobného života v chatrči rovno na prehliadkové mólo: Osudové stretnutie zmenilo dievčaťu celý život
Zdielať na

Z chudobného života v chatrči rovno na prehliadkové mólo: Osudové stretnutie zmenilo dievčaťu celý život

Zdroj: Instagram/maleeshakharwa

Jej príbeh pripomína filmový scenár a podobne ako v rozprávkach, aj u nej skončil, alebo skôr nanovo začal happyendom.

15-ročná Maleesha Kharwa vyrástla v totálnej chudobe v slamenom dobe, kde im často chýbalo nielen jedlo ale aj voda. Práve tu si ju všimol počas nakrúcania klipu tanečník a herec Robert Hoffman a ponúkol sa, že jej pomôže dosiahnuť jej sen o kariére modelky, píše brightside.me. Dnes je z nej hviezda, o ktorú sa bijú známe značky a na Instagrame ju sleduje vyše 300-tisíc ľudí.

Bola šťastná aj v chudobe 

Maleesha žila v tých najchudobnejších podmienkach, v jej videách niekoľkokrát ukázala domy, v akých bývala aj jej rodina. Išlo skôr o provizórne stany podopreté bambusovými palicali a kusmi látky.  

Dievčina však tvrdí, že aj napriek neľahkým podmienkam mala vždy radosť zo života a cítila sa šťastná, hoci stále snívala o tom, že raz bude modelkou a zažije aj iný život.

Podľa Maleeshy šťastie neprináša veľký dom alebo pekné auto. Najdôležitejšie pre ňu je mať milujúcu, podporujúcu rodinu a starostlivých priateľov. Verí, že tvrdou prácou a odhodlaním môžete dosiahnuť čokoľvek iné. 

Jej detský sen sa stal skutočnosťou 

Maleesha je veľkou inšpiráciou pre ostatné dievčatá, ktoré vyrastajú vo veľmi chudobných pomeroch a snívajú o lepšom živote. Sama je zo svojej slávy stále veľmi prekvapená a z pribúdajúcich sledujúcich na svojom profile na sociálnej sieti je vo vytržení. „Ďakujem všetkým, ktorí pri mne stoja,“ odkázala v jednom z videí svojim fanúšikom.

O kariére modelky snívala už odmalička a jej túžba sa naplnila, keď ju uprostred chodoby objavil spomínaný Robert Hoffman. „Fascinovalo ma, keď som ju stretol, sedela na zničenom matraci v provizórnom stane. Bola taká nápadná," povedal herec a tanečník, ktorý dodržal slovo a pomohol jej dosiahnuť veľký sen.  

Výnimočná kráska dostáva okrem modelingu ponuky aj na účikovanie vo filmoch a je už teraz jasné, že ju čaká veľmi úspešná kariéra, vďaka ktorej mohla “vykúpiť” z chudoby nielen seba, ale celú svoju rodinu.   

Nádherná je, však? Držíme jej palce!

Súvisiace články

Najčítanejšie