Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
To je ale obrovské prekvapenie! Slávna modelka len nedávno porodila a teraz privítali ďalšie dieťa
Zdielať na

To je ale obrovské prekvapenie! Slávna modelka len nedávno porodila a teraz privítali ďalšie dieťa

Zdroj: Instagram/chrissyteigen

Ich sen o veľkej šťastnej rodine je konečne kompletný! Prominentní manželia sa pochválili novonarodeným synčekom a to iba päť mesiacov po narodení ich najmladšej dcérky.

37-ročná modelka Chrissy Teigen vyvolala obrovskú senzáciu po tom, ako na sociálnej sieti zdieľala fotografie s novonarodeným synčekom, ktorého privítali iba päť mesiacov po narodení ich tretieho dieťatka. Slávni manželia pritom hneď vysvetlili, že synčeka im vynosila a porodila náhradná matka, píše magazín People.

Ako informovali na sociálnej sieti, ich syn Wren Alexander Stephens sa narodil v pondelok 19. Júna. Alexandra sa volá pritom žena, ktorá im synčeka porodila aj vynosila a takto jej vzdali hold a poďakovanie.

S manželom Johnom Legendom má Chrissy aj dcéru Lunu a syna Milesa. V roku 2020 žiaľ o jedného chlapčeka prišli v polovici tehotenstva. Vytúžená dcérka Esti sa im narodila začiatkom tohto roka a celá rodinka je z nej nadšená.  Pravdepodobne len málo ľudí tušilo, že rodinka očakávala tak rýchlo ďalšie - štvrté dieťatko.

Modelka na Instagrame zdieľala srdcervúci prejav o svojej púti za vymodlenými deťmi. Prezradila, že už odmalička si priala mať štyri deti a vďaka náhradnej matke je teraz jej sen kompletný.  

Chrissy sa podelila s fanúšikmi o teraz už kompletnú šesťčlennú rodinku a ukázala aj náhradnú matku, ktorej budú navždy vďační za najmladšieho syna.  

Blahoželáme a prajeme im veľa zdravia!   

View this post on Instagram

A post shared by Loni Love (@comiclonilove)

Súvisiace články

Najčítanejšie