Polojasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Syn Dominiky Cibulkovej oslavoval narodeniny: Vážne mu TOTO vybavila?
Zdielať na

Syn Dominiky Cibulkovej oslavoval narodeniny: Vážne mu TOTO vybavila?

Zdroj: Instagram/domicibulkova

Narodeninové párty u Dominiky Cibulkovej sú vždy veľkolepé! A presne taká bola aj oslava 3. narodenín jej syna Jakubka. Pozrite sa, čo mu dopriala!

Bývalá tenistka miluje luxus a keď ide o rodinné oslavy, tak tie musia byť premyslené do najmenšieho detailu. A presne taká bola aj oslava 3. narodenín jej synčeka Jakubka, ktorá sa konala v záhrade hotela v Dunajskej Strede. 

​Športovkyňa kompletnú prípravu vždy nechá na profesionálov, ktorí ju doteraz nesklamali a vždy vykúzlili párty podľa jej predstáv. Rovnako to bolo aj tentoraz a ak ste si mysleli, že už nikoho ničím nedokáže prekvapiť, omyl! Stredobodom celej narodeninovej párty bol totiž kolotoč, ktorý nechali doviesť priamo do hotelovej záhrady. A Jakubko sa na ňom s radosťou povozil. Okrem luxusnej výzdoby, atrakcií, chutného jedla, jedinečná bola aj trojposchodová torta s karuselom. "Výnimočná oslava pre výnimočného chlapca. Náš "Jakub z neba" mal 3 roky a bol to pre nás všetkých neskutočne nádherný deň, ktorý si dlho budeme pamätať..." priznala Dominika. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Instagram/domicibulkova

Instagram/domicibulkova

Instagram/domicibulkova

Súvisiace články

Najčítanejšie