Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tehotná Dominika TO od matiek poriadny schytala a odkázala im: Nebudem chodiť v neforemných handrách!
Zdielať na

Tehotná Dominika TO od matiek poriadny schytala a odkázala im: Nebudem chodiť v neforemných handrách!

Zdroj: Profimedia.sk

Česká hviezdička Dominika Myslivcová je už v 7. mesiaci tehotenstva, no sexy outfity si jednoducho nevie odpustiť. Za tieto šaty ju ženy poriadne skritizovali. Právom?

Dominika miluje sexy outfity a tých sa nemieni vzdať ani v tehotenstve. Na istej spoločenskej akcii sa predviedla v naozaj odvážnom kúsku, ktorým zaujala všetkých hostí. 

Na párty si obliekla čiernu obtiahnutú sukňu s rafinovaným topom s výstrihom. A práve z neho jej takmer vypadli veľké prsia. Hoci blondína priznala, že nájsť niečo vhodné na oblečenie v pokročilom tehotenstve nebolo vôbec jednoduché, s výberom bola nakoniec veľmi spokojná. Opačný názor na jej outfit však mali stovky žien, ktoré jej voľbu skritizovali a označili ho za nevhodný! "Narazila som na správy, že sa v tehotenstve obliekam nevhodne a že by som sa mala obliekať primerane k môjmu stavu...Myslím si, že kvôli tomu, že je žena tehotná, by nemala prestať byť sexy. Ak sa cíti dobre a oblečenie sa jej páči, tak ako to bolo u mňa, tak absolútne nevidím dôvod, prečo by som mala nosiť outfity, ktoré ma budú zahaľovať, v ktorých sa nebudem cítiť dobre a sexy a to iba kvôli tomu, že som tehotná. Chcem sa páčiť samej sebe, partnerovi a tiež okoliu. To, že som tehotná, neznamená, že budem chodiť v neforemných handrách iba preto, aby sa na mňa náhodou niekto blbo nepozrel," nechala sa počuť pre český web super.cz.

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie