Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Angelina Jolie obetovala život deťom, no má to háčik: Pestúnky sa u nej striedajú ako na páse!
Zdielať na

Angelina Jolie obetovala život deťom, no má to háčik: Pestúnky sa u nej striedajú ako na páse!

Zdroj: SITA

Povráva sa, že práve veľmi zvláštne spôsoby výchovy detí boli jedným z dôvodov rozpadu slávneho celebritného páru. S niektorými pravidlami majú zásadný problém aj rodinné pestúnky.

Herečka Angelina Jolie (48) sa od rozvodu s hollywoodskym fešákom Bradom Pittom (59) venuje predovšetkým svojim deťom. Jej prístup k výchove je však veľmi špecifický a Brad nebol jediný, ktorý to jednoducho nezvládol...

V rodine herečky Angeliny Jolie a Brada Pitta vyrastalo celkom šesť detí, z toho tri sú ich vlastné a tri adoptované. Angelina používala zvláštne pravidlo – žiadne dieťa nesmie pochádzať z rovnakej krajiny ako niektorý zo súrodencov. Syn Pax (19) preto pochádza z Vietnamu, dcéra Zahara (18) z Etiópie a syn Maddox (21) z Kambodže. Táto zásada sa ale zďaleka netýka len detí adoptovaných, prvá spoločná dcéra páru, Shiloh (17), prišla na svet v Namíbii, a dvojčatá Vivienne a Knox (14) v Paríži. Traduje sa, že v ich rodine neexistujú žiadne pravidlá.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Angelina Jolie ? (@angelina__j75)

Teda, jedno nepísané pravidlo asi áno – nikto deti neviedol k tomu, aby si nachádzali priateľov aj inde ako medzi príbuznými. Maddox napríklad jedno obdobie hovoril po francúzsky, hoci mu rozumeli iba Angelina a brat Pax. Shiloh zase nejaký čas odpovedala iba tým, ktorí ju oslovili ako „John“, a obliekala sa výhradne do chlapčenských šiat. Vraj ju k tomu priviedlo nadšenie z filmu Peter Pan.  

Angelina viedla deti k charite aj k láske k cestovaniu - Zaharu a Shiloh vzala so sebou do Etiópie, aby videli lekárske centrum, Maddox odišiel do Iraku, čo si sám prial ako narodeninový darček.  

Takéto správanie detí viedlo k tomu, že od nich utekali zdesené pestúnky, ktorým sa Angelinine výchovné metódy nepozdávali. Pestúnok rozhodne nemala Angelina nikdy málo, ako inforuje britský Daily Mail, počet pestúnok sa pohyboval medzi šiestimi a deviatimi, pričom každá sa starala o jedno z detí. Pestúnky sa však každý polrok u detí striedali, aby medzi nimi a deťmi nevzniklo príliš silné citové puto.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @zaharajp

Jedna z opatrovateliek vraj skončila kvôli tomu, že deti trvali na pizzi alebo čokoláde na raňajky a celkovo si pýtali iba nezdravé jedlá, čo sa jej nepozdávalo. Okrem iného si potomkovia kedysi populárneho hereckého páru obľúbili aj varené cvrčky. Angelina ich pôvodne priniesla domov len na ukážku, ako ochutnávku kambodžskej kultúry kvôli Maddoxovi. „To aby moje deti neboli odrezané od ničoho, čo je súčasťou kultúry ich predkov,“ povedala Angelina, čím poukazovala na cudzokrajný pôvod svojich troch adoptovaných detí.   

Tento experiment, počas ktorého rodina ochutnávala aj napríklad vyprážanú tarantulu, mal však nečakaný priebeh. Deti potom nechceli jesť nič iné! Nakoniec musela Angelina zakročiť a konzumáciu netradičných pochúťok obmedziť. Vraj sa bála, aby z toho deti neochoreli. „Keď to domov začali nosiť po škatuliach, zakázala som to. Ale je to také dobré!“ smiala sa Angelina, ktorá sa svojej príliš voľnej výchovy nevzdala ani vtedy, keď im odchádzali pestúnky ako na páse...   

 Deti majú po rozchode rodičov súdom nariadené pravidelné návštevy u terapeuta, no zjavne by sa rady odborníka hodili aj ich slávnej mamine, čo poviete?  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @zaharajp

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Angelina Jolie ? (@angelina__j75)

Súvisiace články

Najčítanejšie