Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neuveriteľná premena detskej seriálovej hviezdy: Herca z Dva a pol chlapa by ste dnes nespoznali
Zdielať na

Neuveriteľná premena detskej seriálovej hviezdy: Herca z Dva a pol chlapa by ste dnes nespoznali

Zdroj: Profimedia

Z detskej hviezdy seriálu Dva a pol chlapa, ktorý je aj u nás stále populárny, je dnes dospelý muž, ktorého by ani najvernejší fanúšikovia asi nespoznali.

Angus T. Jones si v populárnom seriáli zahral popri Charlie Sheenovi malého Jakea, ktorý počas niekoľkých rokov natáčania vyrástol v mladého muža. Mladíka táto úloha preslávila po celom svete, no dnes by v ňom slávnu seriálovú postavu už nevidel asi nikto. Angus sa zmenil na nepoznanie!

Seriál Dva a pol chlapa odštartoval s veľkým úspechom v roku 2003 a aj napriek tomu, že tá posledná mala premiéru v roku 2015, beží seriál na obrazovkách dookola po celom svete dodnes.  

Kým dospelé hviezdy seriálu sa zmenili iba minimálne, tá detská sa zmenila naozaj extrémne. 29-ročný Angus T. Jones už ani náhodou nepripomína malého bacuľatého chlapčeka. Po Los Angeles sa bežne potuluje poriadne zanedbaný, zarastený a s veľkou nadváhou.  

Profimedia

Jones mal iba 9 rokov, keď začal hrať v sitcome s Jonom Cryerom a Charliem Sheenom, a rýchlo sa stal jedným z najlepšie platených hercov podľa magazínu People. Keď mal 17 rokov, zarábal 300-tisíc dolárov za epizódu, píše foxnews.com. Keď jeho tínedžerská postava začala smerovať do dospeláckeho humoru, herec začal celý seriál hejtovať a producentom začal robiť problémy, za ktoré sa neskôr ospravedlnil.  

O mladom hercovi sa šepkalo, že vstúpil do akejsi sekty, kvôli ktorej sa na čas hereckej kariéry dokonca vzdal. Nuž, ak sa bude chcieť ešte niekedy k nakrúcaniu vrátiť, mal by sa dať čím skôr dokopy. Teraz je na neho naozaj smutný pohľad... 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie