Jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Na túto matku sa sťažujú všetci rodičia: Z toho, ako nahodená nosí syna do školy, sú totálne zhrození
Zdielať na

Na túto matku sa sťažujú všetci rodičia: Z toho, ako nahodená nosí syna do školy, sú totálne zhrození

Zdroj: Profimedia

Už na prvý pohľad vyzerá inak, ako iné bežné mamy, no svojského imidžu sa nemieni vzdať. „V akej dobe to žijeme, keď podľa oblečenia súdime, kto je akým rodičom?“ pýta sa. Čo si o tom myslíte vy?

Charlie Hayes (23) je mamou 5-ročného syna Jaspera a pravidelne sa stretáva s veľkou kritikou okolia. Problém s jej svojským imidžom majú najmä iné mamy, ktoré ju stretávajú každé ráno pred školou, kde odprevádza svojho syna. Niektoré jej dokonca vypisujú, že vyzerá ako prostitútka, píše denník The Sun.

Populárna influencerka z anglického Canterbury má naozaj svojský a neprehliadnuteľný štýl, ktorý rozdelil ľudí na dva tábory. Kým niektorí jej fandia a obdivujú jej povahu a odvahu, mnohí ďalší sú z jej vkusu zhrození.   

Profimedia

Niektoré mamičky sa dokonca vyjadrili, že svojím výzorom robí synovi iba hanbu a dokonca vraj riskuje, že ho budú šikanovať, pretože sa vulgárne oblieka a zbytočne na seba takto upozorňuje.

Charlie si však trvá na svojom a matkám odkazuje, že jej vkus, šatník, či tetovania, nehovoria nič o tom, či je dobrou matkou, navyše tvrdí, že jej synovi sa to náramne páči.  

„Som dobrá mama a považujem sa za dôkaz toho, že decentné oblečenie neznamená automaticky, že ste skvelý rodič a naopak,“ vysvetľuje.   

Profimedia

​Mladá mamička si nemyslí, že keď sa žena stane matkou, musí tomu nutne prispôsobiť aj svoj šatník, práve naopak. Myslí si, že keď ženy zostanú samé sebou, môžu byť oveľa lepšími rodičmi.  

„Ja sa takto cítim dobre a môj syn je šťastný, na ničom inom nezáleží,“ dodáva na záver Charlie, ktorá podporuje aj iné mamy, aby sa nebáli občas vytŕčať z davu a aby nezabúdali byť popri deťoch skutočne šťastné a uvoľnené.   

Jej štýl je naozaj poriadne divoký, ale má pravdu. Namiesto toho, aby sme neustále posudzovali ostatných, mali by sme sa sústrediť viac na seba, čo poviete? 

 

@strawberry.hayes He did NOT like the lipgloss on his cheek? #strawberryhayes #ootd #mumtok ♬ original sound - Esteve
@strawberry.hayes Replying to @hanlou900 ♬ Fight The real Evil Sinéad Oconnor - ?????????…
@strawberry.hayes

♬ original sound - Charlie Hayes ?

Súvisiace články

Najčítanejšie