Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Soňa Skoncová v šoku z reakcie neznámej ženy: Mala by si aspoň 10 kíl schudnúť!
Zdielať na

Soňa Skoncová v šoku z reakcie neznámej ženy: Mala by si aspoň 10 kíl schudnúť!

Zdroj: Instagram/sonaskoncova

V minulosti bola úspešnou modelkou, dnes je krásna Soňa Skoncová už dvojnásobnou spokojnou mamou, ktorá si hravo poradí s narážkami na svoju hmotnosť. Ako? Presne takto!

Moderátorka jojkárskeho Topstar magazínu je spokojná mamička, ktorá si užíva svoj život. A práve táto jej nová životná kapitola ju priviedla k tomu, aby sa ženám viac otvorila a na sociálnych sieťach neukazovala len pozlátko...

​Veľakrát je totiž terčom nemiestnych poznámok práve pre svoju hmotnosť. Soňa sa netajila tým, že ako modelka bolo to, koľko váži, neustále pod drobnohľadom. Aj preto mala k svojmu telu nie práve najzdravší vzťah... Všetko sa zmenilo až tehotenstvom, kedy svoje krivky začala mať rada. Odvtedy sa na sociálnych sieťach snaží aj mnohé iné ženy presvedčiť o tom, že všetky sú pekné a dokonalé presne také, aké sú. Prekvapivo však práve medzi nimi nachádza aj svoje najväčšie neprajníčky. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila pred pár dňami, kedy na instagrame zverejnila známu modelku v originálnom outfite, ktorý ju zaujal. "Ale musíš schudnúť Sonička, aspoň 10 kg..." poradila jej istá žena. 

Instagram/sonaskoncova

​Kým pred pár rokmi by ju podobné hejty trápili, dnes sa spokojná mamička na všetko pozerá s nadhľadom... "Veď ten život je úplne o niečom inom ako o tom, koľko máme kg. Sociálne siete vedia vytvoriť iný obraz, ktorý nemá s realitou nič spoločné. Ale veľa z vás o tom dobre vie..." odkázala ženám Skoncová. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Súvisiace články

Najčítanejšie