Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Malého tanečníka obdivuje aj Aquilera či Beyoncé: Má len 7 rokov a dokáže neuveriteľné veci
Zdielať na

Malého tanečníka obdivuje aj Aquilera či Beyoncé: Má len 7 rokov a dokáže neuveriteľné veci

Zdroj: Profimedia

Mal iba jeden rok, keď začal tancovať a odvtedy neprestal. Jeho výnimočný talent obdivujú milióny fanúšikov vrátane svetových hviezd. Pozrite sa, čo toto malé chlapča dokáže!

Brody Schaffer (7) z Californie, známy ako "Boss Baby Sassy Brody", začal podľa jeho mamy s tancom už keď ho nosila pod srdcom. Hudbu vraj miluje celá rodina, no taký výnimočný talent, aký má Brody, nemá nikto z nich, píše upworthy.com.

"Je stelesnením slova prirodzený, je to rodený baletný tanečník. Ešte nemá žiadny profesionálny tréning, ale hýbe nohami, akoby tancoval roky," opísala talent svojho syna Danielle, a dodala, že mnohí profesionálni tanečníci žasli nad jeho schopnosťami. Tanec je pre neho všetkým a podľa jeho rodičov, je niekedy na nezastavenie, najradšej by nerobil nič iné, iba tancoval.  

Brody má na sociálnych sieťach obrovské množstvo fanúšikov a fandí mu celá rada celebrít, medzi nimi napríklad aj Beyoncé či Christina Aquilera, s ktorými dokonca aj vystupoval.

Miluje tanec, aj dievčenské šaty 

Brody svoju lásku k tancu rád dopĺňa aj výraznými kostýmami a doslova sa vyžíva aj v dievčenských šatách, ružovej farbe či trblietkach. "Mám rád štýlové veci, trblietky a ružové šaty," prezradil chlapec, ktorého kritika okolia nezaujíma, dôležité je, že jeho rodičia ho v jeho záľube plne podporujú.   

"Ak chce nosiť kostýmy Elsy a Anny, radi mu ich oblečieme. Je to dieťa, je roztomilý, o nič iné nám nejde. Je dôležité boriť rodové bariéry," povedala Danielle a zdôrazňuje, že za malým chlapcom, ktorý rád tancuje, je oveľa väčší odkaz.

"Dokazuje, že deti môžu byť tým, kým majú byť a po čom túžia,”  myslí si mamička, ktorá sa netají tým, že na sociálnych sieťach sa stretávajú aj s nepríjemnými hejtami a kritikou.

"V okamihu, keď necháme naše deti byť tým, kým sú, odomkneme im možnosť skutočne zažiariť a prekvitať. Každé naše dieťa je iné a všetky vychovávame tak, aby sme ich rozdiely oslavovali, nie po nich šliapali. To je to, čo robí svet skutočne krásnym," povedala pyšná mamina, ktorá k rovnakému postoju podporuje aj ostatných rodičov.  

Wau, tento malý tanečník je skutočne talent od narodenia. Už teraz je jasné, že o ňom ešte budeme počuť!  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie