Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Aj 10 rokov po smrti jej dáva znamenia: Dcéra Paula Walkera TO urobila na jeho počesť
Zdielať na

Aj 10 rokov po smrti jej dáva znamenia: Dcéra Paula Walkera TO urobila na jeho počesť

Zdroj: Instagram/meadowwalker

O milovaného otca prišla pred desiatimi rokmi, no jej spomienky, a láska k nemu, je rovnako silná. Z jej rozhodnutia by mal obrovskú radosť a určite je na ňu pyšný aj z neba!

Dcéra zosnulého herca Paula Walkera, Meadow, v nedávnom rozhovore prezradila, že aj desať rokov po smrti otca od neho dostáva znamenia, vďaka ktorým vie, že je stále nablízku a všetko bude v poriadku, píše people.com.

Otec Meadow, slávny herec a hviezda filmov Rýchlo a zbesilo, tragicky zahynul v novembri 2013, keď jeho Porsche Carrera GT narazilo do betónového stĺpu a začalo horieť.   

Meadow stratu otca niesla nesmierne ťažko a krátko po jeho smrti založila nadáciu The Paul Walker Foundation s jednoduchým poslaním „konať dobro“.

Hoci krásna Meadow pracuje predovšetkým ako modelka, teraz prekvapila aj potešila fanúšikov, keď sa objavila v poslednom, v poradí desiatom filme slávnej série s názvom Fast X. Walkerova dcéra si tu zahrala úlohu letušky. Meadow uviedla, že je nadšená, že sa môže pripojiť k rodine Rýchlo a zbesilo.   

„Pre mňa je to veľmi vzrušujúce a on by bol ohromený, že sa to deje,“ povedala. Stále trvá na tom, že modeling je jej hlavným zamestnaním, no nebráni sa ani ďalším filmovým ponukám v budúcnosti.

V rozhovore tiež zaspomínala na svojho otca a priznala, že sú v neustálom spojení. „Pre mňa sú to čísla – štyri a sedem. To boli obľúbené čísla môjho otca,“ uviedla Meadow.   

„Kedykoľvek o niečom pochybujem alebo sa s niekým hádam, prisahám, že na mňa začnú všade vyskakovať. Vždy tak viem, že je to on,“ dodala...  

Súvisiace články

Najčítanejšie