Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Postavu má ako dvadsiatnička, no jej vek vás ohromí: Povedali by ste, že je matkou 3 dospelých detí?
Zdielať na

Postavu má ako dvadsiatnička, no jej vek vás ohromí: Povedali by ste, že je matkou 3 dospelých detí?

Zdroj: Profimedia

Táto žena má obrovskú základňu fanúšikov, ktorí ju neustále zasypávajú otázkami, ako sa dá vyzerať takto fantasticky v jej veku. No schválne, koľko by ste jej tipli vy?

Američanke Kim Macgregor ľudia bežne hádajú 25-30 rokov, no keď zistia pravdu, sú v absolútnom šoku. Táto trojnásobná mama má v skutočnosti 54 rokov, čo je pri pohľade na jej fotografie v plavkách skutočne neuveriteľné. O tom, ako sa jej darí udržiavať v takejto top forme, píše magazín 7news.com.au.

Aj moderátorka Katka Jesenská sa môže stále pochváliť top postavou, ako sa jej to darí?

V momente, keď fanúšikom prezradila svoj vek, sa jej príspevky a fotografie na sociálnych sieťach stali hitom. Niektorí ľudia jej dokonca ani neverili a fanúšičky ju prosili, aby prezradila, čo všetko robí preto, aby vyzerala takto fantasticky a mladistvo.  

Kim, ktorá je už sedem rokov po menopauze, prezradila, že na to, aby si ženy udržali dokonalú postavu čo najdlhšie, nie je nutné tráviť v posilňovni hodiny, dôležitá je však pravidelnosť.   

Profimedia

Samotná Kim navštevuje posilňovňu 3 až 5-krát za týždeň. Zdôraznila tiež, že nie je ideálne zameriavať sa len na kardio, podľa nej by každá žena mala cvičiť aj cviky so závažím. Nemusí ísť o desiatky kíl, dokonca aj jednokilové činky vám pomôžu nabrať oveľa väčšie svalstvo, ako keď by ste cvičili bez nich.  

Populárna influencerka sa tiež snaží o to, aby bol jej jedálniček vyvážený a konzumuje výhradne doma pripravené výživné pokrmy. Dbá tiež na dobré trávenie, okrem vlákniny si pravidelne užíva aj výživové doplnky.

A ako sa stará o svoju pleť a vlasy? „Pijem rozpustný kolagén, aby som si udržala pevnú pleť a na vlasy používam len produkty s označením vegan,“ uviedla.  

Kim mnohí prirovnávajú k hviezdam ako Heidi Klum alebo Gwyneth Paltrow, no na niektorých záberoch vyzerá tak fantasticky, že by aj pre ne mohla byť inšpiráciou. Klobúk dole!

Súvisiace články

Najčítanejšie