Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vďaka princovi Louisovi nuda nehrozila: Jeho grimasy pri korunovácii dedka bavia celý svet
Zdielať na

Vďaka princovi Louisovi nuda nehrozila: Jeho grimasy pri korunovácii dedka bavia celý svet

Zdroj: Profimedia

Malý rebel kráľovskej rodiny si takmer po roku znova ukradol pozornosť pre seba, keď slávnostné okamihy korunovácie okorenil svojimi ksichtíkmi. Mnohí ľudia si ho práve pre jeho bezprostrednosť obľúbili.

Fanúšikovia kráľovskej rodiny sa už dlhé mesiace nemohli dočkať dňa, keď prišlo k ďalšiemu míľniku v britskej histórii a Karol III. bol oficiálne korunovaný kráľom...

Pod drobnohľadom boli všetci členovia kráľovskej rodiny, no mnohí sa tešili práve na to, že budú môcť sledovať vnúčatá kráľa - princa Georga a Louisa a princeznú Charlotte. Všetci tak trochu dúfali, že vyparatia aj niečo vtipné a dočkali sa! Päťročný Louis opäť nesklamal a svoje emócie počas dlhého ceremoniálu dal aj patrične najavo! 

Naposledy princ Louis pobavil ľudí po celom svete počas minuloročnej oslavy platinového jubilea kráľovnej Alžbety II. (✝96), keď na balkóne Buckinghamského paláca strúhal smiešne a znudené ksichty. Tentoraz bol zrejme viac poučený, že by sa niečomu podobnému mal vyvarovať, no malý rebel si opäť išiel svoje. 

Profimedia

​Kým najstarší George si dôkladne a zodpovedne plnil svoju povinnosť jedného z kráľových pážat, keď pomáhal niesť panovníkov plášť, princezná Charlotte sústredene sedela a pozorovala dianie. Pre malého Louisa bola slávnosť pridlhá a hoci sa zo začiatku poriadne ovládal, nakoniec začal zívať s otvorenými ústami, znudene pozeral do stropu a zjavne sa nevedel dočkať konca. Pozorným fotografom nič neuniklo a jeho preslávené ksichtíky opäť zvečnili. 

My mu dávame palec hore, veď práve vďaka nemu nebola korunovácia až taká nuda!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa always w&k. (@walesroyalnews)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ali Montague (@misfit_magnolia)

Súvisiace články

Najčítanejšie