Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
5-ročné dievčatko váži už 44 kíl: Jej mama sa bojí, že sa preje na smrť
Zdielať na

5-ročné dievčatko váži už 44 kíl: Jej mama sa bojí, že sa preje na smrť

Zdroj: Profimedia.sk

Hoci má Harlow len päť rokov, od svojich rovesníkov sa líši práve tým, ako vyzerá. Trpí ochorením, ktoré sa u nej prejavuje tým, že neustále pociťuje hlad. Jej mama má jedinú úlohu - dohliadnuť na to, aby sa neprejedla k smrti.

Holly už po tom, ako porodila tušila, že jej dcérka nebude úplne rovnaká ako ostatné deti v pôrodnici. Bola veľmi drobná, slabá, neplakala a nedokázala ani poriadne sať z fľaše. Navyše už aj na prvý pohľad vyzerala trochu inak ako väčšina zdravých detí. Lekári jej napokon diagnostikovali Praderov-Williho syndróm.

Práve ten spôsobuje to, že ľudia, ktorí týmto syndrómom trpia, nie sú nikdy sýti a pociťujú neustály hlad. A ten spôsobuje, že malá Harlow chce neustále jesť. Preto je u nich doma úplne bežné, že Harlow zje plnohodnotné jedlo a hneď po ňom si pýta ďalšie. Jej mama preto musí dohliadať na to, aby sa k žiadnemu jedlu nedostala. Mohlo by sa totiž veľmi ľahko stať, že by sa prejedla až na smrť. Ak by totiž na stole nejaké jedlo zabudla, pokojne by sa mohlo stať, že by ho celé zjedla. Hoci sa svojej dcére snaží vysvetliť, že nie je hladná, je iba chorá, tým, že je taká malá, je to naozaj ťažké. Dokonca sa musela uchýliť k tomu, že potraviny pred ňou pre istotu zamyká. Harlow býva častokrát aj agresívna práve preto, lebo jej mama jedlo odopiera. Napriek všetkému je mama Harlow presvedčená o tom, že je veľmi spokojné dieťa...

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie