Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Takéto batoľa ste ešte nevideli! Ledvo začal chodiť a už nosil rovnakú veľkosť ako jeho 4-ročný brat
Zdielať na

Takéto batoľa ste ešte nevideli! Ledvo začal chodiť a už nosil rovnakú veľkosť ako jeho 4-ročný brat

Zdroj: Profimedia

Pomerne nízki a drobní rodičia sa preľakli, keď ich mladší chlapček začal rásť extrémne rýchlo, no našťastie je zdravý. Už teraz je však isté, že hoci je najmladší, čoskoro vzrastom predbehne celú rodinu.

Matka Salitza Richard (31) meria iba 162 centimetrov a jej manžel má 175 centimetrov a preto je naozaj zvláštne, že ich mladší synček je od malička taký valibuk. Nemal ani pol roka a už nosil oblečenie pre 12 až 18-mesačných, informuje Daily Mail.

Xaylen Asher Richard má teraz 19-mesiacov a oblečenie si môže požičiavať so svojím 4-ročným bratom. Majú totiž úplne rovnakú veľkosť. Ľudia sú stále veľmi prekvapení, keď zistia, koľko mesiacov má ich synček, pretože vyzerá už na pohľad oveľa starší.  

Profimedia

“Začal chodiť neskôr a jeho rast sa teraz spomalil. Myslíme si, že kvôli jeho veľkosti sa všetko oneskorilo o niekoľko mesiacov," povedala mamička a dodala, že napriek svojej nadmernej veľkosti je ich synček zdravé a šťastné dieťa.  

“Ak dostane jedlo, je vždy šťastný a v pohode,” povedala mamička a dodala, že často dojedá ešte aj po svojom staršom bratovi. Rodičia nerobia žiadnu vedu z toho, že každý z ich synov je úplne iný a skôr si ich rozdielnosti užívajú a majú už aj veľa vtipných príhod.  

Profimedia

“Keď sme si kupovali letenky na dovolenku, chceli nám predať pre mladšieho syna aj letenku so sedadlom. Neverili totiž, že má menej ako jeden rok a môže ešte sedieť na kolenách,” spomínajú rodičia.  

Dvojnásobná mamička tiež prezradila, že jej manžel pracuje s profesionálnymi športovcami a atlétmi a tí ho už teraz nahovárajú, nech syna trénuje, lebo bude super posilou do tímu.   

Ktovie, ako bude v dospelosti tento usmievavý valibuk vyzerať...  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie