Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Matka 10 detí ukázala, ako pripravuje večeru pre celú rodinu: Viete si TO predstaviť?
Zdielať na

Matka 10 detí ukázala, ako pripravuje večeru pre celú rodinu: Viete si TO predstaviť?

Zdroj: Instagram/10kidsin10years

Mnohí si ani nedokážeme predstaviť, ako by sme sa postarali o takú veľkú rodinu a táto mama to zvláda s úsmevom na perách. Pozrite sa, ako to u nich vyzerá!

Ak máte pocit, že to niekedy už doma nezvládate a neustále ste v jednom kolotoči, skúste sa vžiť do kože tejto maminy, ktorá sa pri starostlivosti o svoju rodinu nezastaví, píše The Sun.

36-ročná Cassandra porodila 10 detí iba v priebehu 10 rokov, dvakrát sa im pošťastili dvojičky. Priznala však, že starostlivosť o toľko malých detí jej dáva zabrať a preto využíva rôzne spôsoby a zlepšováky, aby si najmä prípravu jedla čo najviac zjednodušila. 

10-násobná mamina si však nájde čas aj na to, aby zverejňovala fotografie a videá z ich rušného rodinného života. To najnovšie sa stalo ihneď virálne, ľudí zaujalo, ako pripravuje večeru pre desať detí a dvoch dospelákov. 

@10kidsin10years When you have 10 kids in 10 years, sometimes it is easiest to have breakfast for dinner #10kids #largefamily #mybabies #momlife #dadlife #familylove #bigfamily #proudparents #siblinglove ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"Keď máte 10 detí v priebehu 10 rokov, robíte na večeru často vafle, pretože tie všetci milujú,“ hovorí vo videu Cassandra, pričom ukazuje ako mieša cesto v obrovskej miske. 

Rodinný recept musela zoštvornásobiť, aby mala dostatok vaflí pre všetkých. „Z tohto množstva spravím 36 veľkých vaflí alebo 144 malých vaflí," vysvetlila šikovná mamina, ktorá sa teší, ak niečo aj zostane, aby to mohla dať zamraziť, čo zase ocení napríklad niekedy na raňajky. 

Ľudia jej v komentároch vyjadrili obrovský obdiv, mnohé mamy sa priznali, že často majú dosť aj pri varení pre 4-5 člennú domácnosť. Nuž, keď sa budete najbližšie sťažovať, že toho máte nad hlavu, pozrite si príspevky tejto 10-násobnej mamy!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cassanda Morrise (@10kidsin10years)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cassanda Morrise (@10kidsin10years)

Súvisiace články

Najčítanejšie