Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Monika Bagárová odkázala moderným matkám: Vychovávate lakomé deti!
Zdielať na

Monika Bagárová odkázala moderným matkám: Vychovávate lakomé deti!

Zdroj: Instagram/MB

Populárna česká speváčka svoju dcérku nadovšetko miluje. Rovnako ako mnohí iní rodičia, aj ona sa pri jej výchove riadi skôr "sedliackym rozumom" a zbytočne na nej neskúša rôzne moderné výchovné praktiky, ktoré sú práve trendy.

Asi každý rodič chce zo svojho dieťaťa vychovať slušného, sebavedomého človeka, ktorý bude úspešný a šťastný. Niektorí sa preto pri výchove riadia rôznymi trendy praktikami, ktoré však pre dieťa nemusia byť úplne najvhodnejšie. 

​A práve proti týmto alternatívnym praktikám sa postavila Bagárová, ktorá svoju dcérku Ruminku vychováva skôr podľa tradičnejších hodnôt. Speváčka sa jasne vyjadrila proti metóde českej výchovnej poradkyni Zdeňky Šíp Staňkovej, ktorá hlási, že ak vaše dieťa nechce druhému svoje hračky požičať, ako rodič by ste ho v tom mali podporiť. "Jasne, že som sa prekvapila, keď Ruminka niekomu nechcela požičať hračku, ale vysvetlila som jej to a povedala: Teraz sa pohraj ty, za chvíľu kamarátka a potom zase spolu. Je predsa pekné, ak si môžete veci požičiavať. Potom ona sama prišla a hračku jej dala... Myslím, že prístup dieťa podporovať v tom, že nechce požičiavať, vedie k tomu, aby bol lakomý. A ja to často vidím. Je mi z toho smutno, že rodič nepríde a ten pekný spôsob dieťaťu neukáže," nechala sa počuť Monika. Súhlasíte s ňou?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie