Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Pobúrila matky aj verejnosť! Komička vtipkovala o tom, prečo je výhoda nemať deti
Zdielať na

Pobúrila matky aj verejnosť! Komička vtipkovala o tom, prečo je výhoda nemať deti

Zdroj: Facebook/Chelsea Handler

Jej kontroverzné vyjadrenie vyvolalo množstvo rozporuplných reakcií. Čo na ňom ostatných tak pobúrilo?

Môže byť bezdetný človek skutočne šťastný? Niektoré známe osobnosti sú o tom presvedčené. K tejto téme sa nedávno otvorene a svojsky vyjadrila aj známa stand-up komička Chelsea Handler (48), informuje hellomagazine.com. Jej príspevok sa však mnohým vôbec nezdal vtipný, skôr ich pobúril a šokoval!

48-ročná komička sa so svojimi nie príliš pozitívnymi názormi na materstvo netají. Nikdy sa nevydala a ani sa nikdy nestala matkou. Nijako ju to netrápi, naopak si svoju bezdetnosť užíva plnými dúškami. A zastáva sa aj ostatných žien, ktoré sa rozhodnú pre to isté. 

Ako uviedla, na to, aby priviedla na svet vlastného potomka a musela za neho prevziať zodpovednosť, sa necítila. Problém je podľa nej v tom, že súčasná spoločnosť ešte nie je schopná v niektorých prípadoch túto možnosť voľby akceptovať, píše prozeny.blesk.cz.

;

Jej video sa stalo hitom internetu 

Handler sa rozhodla, že svoje názory bez obalu zverejní na sociálnych sieťach. Natočila  pre svojich fanúšikov krátke video, kde ukazuje svetu, ako veľmi si bezdetný život užíva. Môže vstávať v ľubovoľný čas alebo rovno prespať celé dopoludnie, kedykoľvek si jazdiť kamkoľvek sa jej zachce, môže nosiť nepohodlné lodičky aj štýlový outfit, nerušene cvičiť a celkovo si robiť iba to, čo ona sama chce a čo sa jej zapáči a všetko to komentovala nevhodnými výrazmi a neslušným slovníkom.  Príspevok rýchlo získal tisíce zhliadnutí a stal sa hitom internetu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Daily Show (@thedailyshow)

Rodičia sú pobúrení aj zhnusení 

Nie všetci mali pre otvorené vyjadrenie showmanky pochopenie. Niektorí ju začali podozrievať z propagácie sebeckého a narcistického životného štýlu. Iní sa zase domnievali, že všetko stand-up komičke dôjde až v starobe, keď sa začne cítiť osamelá. 

Chelsea svojim odvážnym príspevkom v spoločnosti rozvírila širšiu debatu, než možno sama očakávala. 

Ako sa píše v jednej z najnovších štúdií Michiganskej univerzity, prudké odpovede matiek a širokej verejnosti sa dali očakávať. Prieskum ukazuje, že bezdetní ľudia sú k svojmu okoliu tolerantnejší a zhovievavejší, než je tomu naopak. A výskumníci došli ešte k jednému zaujímavému záveru. Údajne nie sú z hľadiska pocitov šťastia a spokojnosti medzi rodičmi a bezdetnými ľuďmi žiadne rozdiely. Bolo teda vedecky potvrdené, že táto voľba je na každom a šťastný môže byť človek ako s vlastnými potomkami, tak bez nich. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chelsea Handler (@chelseahandler)

Svoje vyjadrenie zmiernila 

Keď sa na známu komičku zniesla nepríjemná vlna kritiky, rozhodla sa svoje vyjadrenie trochu zmierniť, no jej názor, že sa na materstvo nehodí, je stále rovnaký. 

Vlastné deti jej vraj vynahradzujú synovci a netere, ktoré síce veľmi miluje, ale napriek tomu po svojej ratolesti netúžia. Zdôraznila, aké je dôležité, aby si každý uvedomil, aká je jeho individuálna životná cesta a aké skúšky a prekážky so sebou prináša.

Súvisiace články

Najčítanejšie