Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tehotná Jojkárska hviezdička úplne nahá: Bola posadnutá štíhlou líniou a vylepšovaním svojho tela
Zdielať na

Tehotná Jojkárska hviezdička úplne nahá: Bola posadnutá štíhlou líniou a vylepšovaním svojho tela

Zdroj: IG/z.u.z.a.n.i.t.a

Zuzanitu budú už o pár mesiacov naplno zamestnávať mamičkovské povinnosti. Na svet privedie svoje prvé dieťatko a sexi kráska otvorene priznala, ako toto obdobie prežíva.

Zuzanita aktuálne prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote. Po boku má vysnívaného muža, ktorý ju pred pár týždňami požiadal o ruku. Dvojica dokonca už plánovala aj svadbu, tú im však prekazila nečaká udalosť...

​"Svadba nebude, nakoľko sa v dátume našej plánovanej svadby nezmestím do šiat...ČAKÁME BÁBÄTKO! Prišlo to nečakane, no o to viacej sa tešíme na naše spoločné umelecké dielo. V živote, keď si niečo plánujete, tak vám to sám život zariadí tak, aby sa vaše plány skomplikovali…Nemám moc rada nečakané prekvapenia, ale toto je to najkrajšie prekvapenie, čo sa nám mohlo stať.. BUDEME RODIČMI. V živote muža a ženy neexistuje magickejší okamih ako chvíľa, keď sa stanú otcom a matkou,” nechala sa pred pár týždňami počuť kráska. Bruneta je vo štvrtom mesiaci a jej telo sa postupne mení. Zuzanita otvorene priznala, že v minulosti bola posadnutá dokonalým vzhľadom, čo však tehotenstvo úplne zmenilo. "Nikdy v živote som si nemyslela, že sa budem tešiť nadbytočným kilogramom na svojom tele, ktoré prešlo viacerými estetickými procedúrami, keďže som bola posadnutá štíhlou líniou a vylepšovaním toho, čo mi príroda nenadelila...Tehotenstvo zmení nielen vaše telo-krivky, ale aj vás samú...a je to úžasné, keď vaša polovička šalie po vašich ,,materských,, krivkách.." priznala budúca mamička. A svoje bruško nechala zvečniť aj na odvážnych tehotenských fotkách.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Zilincikova (@z.u.z.a.n.i.t.a)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Zilincikova (@z.u.z.a.n.i.t.a)

Súvisiace články

Najčítanejšie