Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Matku obviňujú, že fotky svojich detí prehnane upravuje: Neexistuje, že takto vyzerajú!
Zdielať na

Matku obviňujú, že fotky svojich detí prehnane upravuje: Neexistuje, že takto vyzerajú!

Zdroj: TikTok/jackiekxhl

Mamička dvoch chlapcov je z obviňovania iných matiek sklamaná a tvrdí, že by jej nikdy ani nenapadlo používať akékoľvek filtre pri fotkách detí. Takto vraj skutočne vyzerajú a nezdá sa jej na tom nič také zvláštne, čo poviete vy?

Jackie je mamičkou dvoch chlapcov, ktorí sú už na pohľad oveľa väčší, ako ich rovesníci. Jeden z nich má dva roky a druhý desať mesiacov, píše The Sun.

Mám veľké deti, no a čo? 

Mamička sa občas pochváli svojimi deťmi na sociálnej sieti a pravidelne čelí obvineniam iných matiek, že používa pri fotografiách detí filtre, aby boli obrovské a tým sa vraj snaží zaujať.

“Nikdy som žiadne filtre nepoužívala, moje deti naozaj vyzerajú takto, sú jednoducho väčšie,” bránila sa Jackie, no ľudia pokračovali ďalej a mnohí si z nich uťahovali.  

“Aspoň ti má kto pomáhať prenášať nábytok,” stálo v jednom z komentárov.  

“Och, ako budú vyzerať, keď budú školáci?” pýtala sa ďalšia a matku obvinila aj z toho, že ich prekrmuje.  

Nuž, tak ako dospelí, ani deti nemôžu vyzerať všetky rovnako no nie? Mali ste aj vy v rodine deti, ktoré boli výrazne väčšie?

@jackiekxhl Tag a mama with big babies ??? #chunkybabies #hugebaby #babyrolls #breastfeeding #breastfeedingmama #chunkybaby #babyeating #boymomcheck #momsoftiktok #sahm #sahmlife #11months #30pounds #2years #pastdue #whereismrsright #igottaseeher ♬ Mrs. Right - Mindless Behavior

Súvisiace články

Najčítanejšie