Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jej rozkošné dieťa žne úspechy v modelingu, no má to háčik: Matky sú z toho zhrozené!
Zdielať na

Jej rozkošné dieťa žne úspechy v modelingu, no má to háčik: Matky sú z toho zhrozené!

Zdroj: Instagram/ebony_andthreeboysx

Mamička sa chcela na sociálnej sieti pochváliť svojím krásnym dieťaťom, no nečakala, že jej príspevok rozprúdi takú ostrú debatu a rozdelí ľudí na dva tábory. Čo si o tom myslíte vy?

Trojnásobná mamina Ebony, ktorá na TikToku vystupuje ako “ebony_andthreeboysx” zverejnila video svojho krásneho syna a prezradila, že je veľmi pyšná na jeho úspechy v detskom modelingu, informuje The Sun. Na tejto informácii by nebolo nič zvláštne ani poburujúce, no keď prezradila, čo konkrétne predvádzal, mnohí rodičia zostali v šoku!

„Keď je tvoj syn taký pekný, že skončí ako modelka v dievčenskej sekcii,“ napísala mamička k najnovšiemu videu, v ktorom jej syn predvádza a fotografuje dievčenské oblečenie. Ebony vysvetlila, že v agentúre im vypadla detská modelka a keď uvideli jej syna, poprosili ju, či by dievčatko nemohol zastúpiť.  

Počas krátkeho videa mama zdieľala rôzne zábery z dňa, kde ukazuje vysmiateho synčeka v rôznych kvetinkových outfitoch s mašľou vo vlasoch.

@ebony_andthreeboysx Haters gonna hate ? it wasnt planned but the little girl wouldnt do it so he took over ? #minimodel #toddlermodel #hatersgonnahate #modellife #childmodel #prettyboy ♬ Mrs. Right - Mindless Behavior

  

Mnohí rodičia mamičke vyčítali, že to synovi dovolila a myslia si, že chlapec bude z toho akurát zmätený a keď bude starší, bude sa za to hanbiť.  

Mamička sa neskôr pred hejtermi obhájila tým, že takto predsa nechodí v bežné dni a išlo naozaj len o výnimočnú situáciu, kedy zastúpil malú modelku a rozhodne to nebolo plánované.   

Čo si o tom myslíte vy? Nechali by ste svojho syna predvádzať dievčenské oblečenie?  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clark & Beau (@clarkandbeau)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clark & Beau (@clarkandbeau)

Súvisiace články

Najčítanejšie