Jasno
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Milujú ho svetoznáme celebritné mamičky a má ho doma už aj Plačková: TOTO kúpila synčekovi Dionovi
Zdielať na

Milujú ho svetoznáme celebritné mamičky a má ho doma už aj Plačková: TOTO kúpila synčekovi Dionovi

Zdroj: Profimedia.sk

Pre synčeka chce len to najlepšie! Zuzana Plačková svojmu Dionovi dopraje a kupuje mu len tie najlepšie a najkvalitnejšie veci. Táto je jedna z nich...

Zuzana Plačková už vyše pol roka prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote. Radosť jej robí najmä vymodlený synček Dion, ktorý rastie ako z vody. 

​A práve jeho od narodenia rozmaznáva a dopraje mu takmer všetky moderné pomôcky, ktoré obchody ponúkajú. Okrem hračiek, hojdačiek a iných bábätkovských vychytávok aj Zuzana používa, rovnako ako mnohé mamičky, nosič. Na výber máte z rôznych značiek a bruneta stavila na tú, ktorá je veľmi populárna práve u rôznych celebrít. "Patrí medzi najkvalitnejšie a najdrahšie ergonomické nosiče pre detičky. 99% zahraničných celebrít má pre deti práve tieto nosiče," priznala Plačková. 

A má pravdu! Pre túto dánsku značku sa rozhodli modelky Emily Ratajkowski, Gigi Hadid, Elsa Hosk, Jessica Alba a iné. Nosiče sú určené pre deti od narodenia do troch kíl a vybrať si môžete z rôznych vzorov. Ich cena sa pohybuje od 400 eur. 

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa elsa❤️ (@hoskelsa)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid)

Súvisiace články

Najčítanejšie