Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kvôli veľkému synovi sa do nej matky pustili: Prestaň ho vykrmovať, vyzerá ako obor!
Zdielať na

Kvôli veľkému synovi sa do nej matky pustili: Prestaň ho vykrmovať, vyzerá ako obor!

Zdroj: Instagram/ilyxxnabille

Mladá mamička je z odpornej kritiky ostatných matiek na sociálnych sieťach zhnusená. “Áno, máme veľké dieťa, za to ešte nemusíme byť zlí rodičia,” odkazuje hejterom!

Vždy, keď sa objaví na verejnosti so svojim synčekom, ľudia na nich škaredo zízajú a majú nemiestne pripomienky. Z všetko môže ich syn, ktorý je už na pohľad väčší, ako deti v jeho veku, píše The Sun.

;t=2s

30-ročná mamička Nabille McHugh prezradila, že jej synček Atlas mal úplne priemernú váhu, keď sa narodil. Ani náhodou im nenapadlo, že o pár mesiacov tak veľmi narastie a priberie, že bude vzbudzovať pozornosť všade, kde sa objavia.

Hoci sú obaja rodičia aj ich staršia dcéra štíhli, ich chlapček Atlas mal už ako 10-mesačný viac ako 13 kíl a vrchnú časť tela má takmer rovnako veľkú, ako jeho mamina.

Instagram/Nabille McHugh

Keď mamička zverejnila fotografie a videá so synčekom, spôsobila hotovú senzáciu. Mnohí ľudia jej napísali, že je síce rozkošný, ale vyzerá ako obor, že by ho mala prestať prekrmovať, lebo vidieť, že ho nedokáže uniesť. Niektorí si z neho robili žarty a písali matke, že vyzerá ako dospelý muž a môže jej robiť bodyguarda a tak podobne. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nabille (Nuh-Beel) (@ilyxxnabille)

Mladej mamičky sa prirodzene nepríjemné a urážlivé komentáre dotkli a hejterom odkázala, že nie každé väčšie a zavalité dieťa je automaticky prekrmované a nezdravé. Ich Atlas má jednoducho väčšiu stavbu tela a inak je to podľa nej úplne zdravé a šťastné dieťa a rovnako tak podľa detskej lekárky.

@nabillemchugh

Didnt see that happening ??

♬ World's Smallest Violin - AJR

Atlas má teraz dva roky a hoci je stále oveľa väčší ako jeho rovesníci, pohybom sa jeho postava pomaličky formuje a rozhodne ako obor nevyzerá. Hlavne nech je chlapček zdravý!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nabille (Nuh-Beel) (@ilyxxnabille)

@nabillemchugh

Whats his name?!? ?

♬ Funny Song - Cavendish Music

Súvisiace články

Najčítanejšie