Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po smrti mamy je ich puto ešte silnejšie: Vyznanie Travoltovej dcéry vás chytí za srdce
Zdielať na

Po smrti mamy je ich puto ešte silnejšie: Vyznanie Travoltovej dcéry vás chytí za srdce

Zdroj: Instagram/ella.bleu

John Travolta priznal, že na milovanú manželku a matku svojich detí myslí každý deň, ale snaží sa žiť ďalej a byť pre svoje deti vždy oporou a oni mu jeho silnú a úprimnú lásku opätujú.

Obľúbený americký herec John Travolta (69) prišiel o svoju milovanú manželku Kelly Preston v roku 2020, keď podľahla rakovine prsníka. Mali spolu dnes už 22-ročnú dcéru Ellu Bleu a 12-ročného syna Benjamina. Prvorodený syn Jett, ktorý trpel ťažšou formou autizmu, im zomrel ako 16-ročný ešte v roku 2009.

Travolta priznal, že to boli práve deti, ktoré mu pomohli nesmierne ťažké a bolestivé obdobie po strate manželky prežiť, píše brightside.me.   

Kým pre mladšieho Benjamina je otcom aj mamou zároveň, dcéra Ella sa už čoraz viac osamostatňuje a dokonca rozbieha aj svoju vlastnú kariéru. Pred časom sa predstavila ako nádejná speváčka, no teraz ju predsa len viac priťahuje herectvo a slávny otec ju v tom plne podporuje. 

John Travolta oslávil pred pár dňami svoje 69 narodeniny a pri tejto príležitosti mu dcéra Ella zablahoželala aj verejne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

„Včera oslavoval narodeniny môj hrdina. Ten najúžasnejší otec, priateľ a vzor, akého si niekto môže priať. Milujem ťa, ocko!“ napísala Ella k spoločnej fotografii s otcom, čím dojala tisíce ľudí.  

„Aj ja ťa milujem, moja najdrahšia Ella. Viac, než si myslíš," zareagoval pyšný a dojatý otec. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta)

Toto nebolo prvýkrát, čo si slávny otec s milovanou dcérou navzájom vyjadrili obdiv. Ella vzdala hold svojmu otcovi napríklad na Deň otcov.  

„Vďaka tebe vyzerá rodičovstvo tak jednoducho, hoci to tak vždy nie je.  Vďaka tebe je každý deň lepší ako ten predchádzajúci. Prinášaš nám radosť, keď sme na dne. Si náš najlepší priateľ a nekonečne ťa milujeme. Dúfam, že budem raz aspoň z polovice takým dobrým rodičom, ako si ty," napísala milovanému otcovi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Súvisiace články

Najčítanejšie