Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Juraj Loj opísal dobrodružný výlet s 9-ročným synom: Odvaha im rozhodne nechýba!
Zdielať na

Juraj Loj opísal dobrodružný výlet s 9-ročným synom: Odvaha im rozhodne nechýba!

Zdroj: instagram/jurajloj

Juraj Loj je rodinne založený človek a voľný čas venuje práve svojim deťom. 9-ročného syna Lucasa už dokonca berie na dobrodružné výlety do prírody a nerobí im problém prespať pod holým nebom...

Hlavná hviezda nového seriálu Einstein Juraj Loj, miluje prírodu a rád chodí na rôzne túry. Vždy, keď môže, berie so sebou aj svojho syna Lucasa. Ich výlety sú ozajstným dobrodružstvom!

Sledujte seriál Einstein už od 26. februára na JOJke!

​Jurajovým obľúbeným miestom sú práve Tatry. "V Nízkych sa vraciam do Jarabej, tam máme chalupu. Dá sa odtiaľ peši dôjsť na Ďumbier, na Chopok," priznal v minulosti v rozhovore pre česká web novinky.cz. Minulý rok bol s partiou kamarátov vo Vysokých Tatrách, s ktorými išli od Popradského plesa k Dračej hlave a zobral so sebou aj syna. "Má deväť rokov, šport miluje. Keď sme začali šliapať, mal som pochybnosti, či som ho správne odhadol, ale on to zvládol. Seba si v jeho veku nedokážem predstaviť, ako šesť hodín šliapem na taký strmý kopec, kde sa miestami musí liezť po štyroch. Hore sme prišli za tmy o pol jedenástej večer," priznal v spomínanom rozhovore. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Loj (@jurajloj)

Hoci sa takýto výlet môže pre mnohých zdať odvážny a riskantný, Jurajovi v tomto dôveruje aj jeho polovička Zuzana Kanócz. "Vie, že so synom potrebujeme spoločný čas a dôveruje mi, že sa o neho za všetkých okolností postarám. Nepochybuje o tom, že hory poznám a nič nepodcením," vysvetlil Juraj. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Súvisiace články

Najčítanejšie