Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Keď sa narodila, všetci ju chceli vidieť: Dievčatko s takouto zvláštnosťou v pôrodnici ešte nemali
Zdielať na

Keď sa narodila, všetci ju chceli vidieť: Dievčatko s takouto zvláštnosťou v pôrodnici ešte nemali

Zdroj: Profimedia

Zamestnanci nemocnice nevedeli uveriť vlastným očiam, keď si všimli, čo má bábätko na svojom drobučkom telíčku. Videli ste už niečo také?

Dievčatko s menom Jorgia Welch sa narodilo vo februári minulého roka. Mesiac, ktorý je aj kvôli sviatku svätého Valentína považovaný za mesiac lásky, má dievčatko symbolicky “vytetované” aj na svojom telíčku, informuje Daily Mail.

Výnimočné dievčatko 

Malá Jorgia sa narodila úplne zdravá, jedinou odchýlkou či zvláštnosťou bolo akurát nezvyčajné znamienko, ktoré má na brušku. Znamienko vyniká nielen červeným sfarbením, ale najmä tvarom, je to totiž srdiečko. 

Srdiečkové znamienko má malá princezná na ľavej strane a hoci lekári predpokladali, že ide o útvar, ktorý vekom začne pravdepodobne miznúť, zatiaľ sa tak nestalo. Jorgia má už jeden rok a znamienko je stále rovnako výrazné ako pri narodení, dokonca tým, ako rastie, srdiečko sa mierne zväčšuje.

Profimedia

„Každý, kto ju stretne, si ju hneď obľúbi a chce vidieť jej poznávacie znamenie,” prezradila mamička a dodala, že sú veľmi šťastní, že ich dcérka je úplne zdravá.

Kým niektorí rodičia by možno boli radšej, ak by ich dieťa na tele nemalo nič, rodičia malej Jorgie ho považujú za jedinečnú súčasť ich dcérky a veria, že jej tak skoro nezmizne. Mamička dcérku aj so znamienkom zbožňuje až natoľko, že si plánuje dať vytetovať úplne rovnaké aj na svoje telo, aby dcérke ukázala, že sa nemá za čo hanbiť, práve naopak. Chce ju naučiť, aby bola na svoju odlišnosť pyšná!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie