Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ďalšie celebritné manželstvo prešlo krízou: Slovenská herečka priznala chyby
Zdielať na

Ďalšie celebritné manželstvo prešlo krízou: Slovenská herečka priznala chyby

Zdroj: Instagram/maria.bartalos

Hoci ich manželstvo vyzerá na sociálnych sieťach priam idylicky, slovenská herečka priznala, že ich spolunažívanie nebolo vždy dokonalé. Aj Mária Bartalos s manželom si prešli krízou...

Bartalos bola vychádzajúcou hviezdou, ktorá si zahrala v seriáloch aj filmoch. Dnes z nej mohla byť jedna z top herečiek mladej generácie. Ona však miesto kariéry dala prednosť práve rodine. 

​Pred vyše šiestimi rokmi totiž spoznala tanečníka Adriána, do ktorého sa zamilovala a založila si s ním rodinu. Dvojicu, okrem spoločných názorov na život, spája aj hlboká viera v Boha. "A ďakujem práve Bohu, že ma s mojím Adriánom spojil. Neveriaci ľudia na modlitby neveria. Neveria, že fungujú a nevedia, akú má silu modlitba zo srdca. Na začiatku roka 2018 som sa modlila, aby som našla pokoj, istotu a lásku. Adi mi neskôr po našom zoznámení prezradil, že sa modlil, aby našiel ženu na celý život. A moja kamarátka Lucka, s ktorou sme mali dlhé a hlboké rozhovory o živote a láske, sa za mňa modlila, aby som našla muža, ktorý sa stane mojím manželom. Netrvalo to dlho a našli sme sa. Všetci sa prekvapili, keď sme pár mesiacov na to oznámili našu svadbu, je ťažké tomu rozumieť a vysvetliť tú istotu, ale vedeli sme, že naše spojenie je Jeho dokonalým dielom," priznala v minulosti herečka. 

Na instagrame pravidelne zverejňuje aj videá zo súkromia, na ktorých jej rodinný život vyzerá priam idylicky. Mária však nedávno priznala že aj oni, rovnako ako iné manželské páry, majú zlé aj dobré dni. "...Príchodom súrodenca sa veľa zmení, je to nové obdobie pre všetkých a najmä pre tých najmenších. Druhé dieťa je zároveň veľká skúška. Manželská, rodičovská, súrodenecká. Nie vždy sa mi podarilo zvládnuť všetky situácie a výzvy podľa predstáv, verím však, že sa nám ich darí vychovávať najlepšie ako vieme. Učíme sa, robíme chyby, ale nebojíme sa ich, lebo nás posúvajú a robia nás skúsenejších..." priznala Bartalos. 

Súvisiace články

Najčítanejšie