Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Smiali sa jej, že je škaredá po otcovi a teraz? Aha, ako sa 11-ročná dcéra Beyoncé zmenila!
Zdielať na

Smiali sa jej, že je škaredá po otcovi a teraz? Aha, ako sa 11-ročná dcéra Beyoncé zmenila!

Zdroj: Profimedia

Prominentní rodičia svoje deti chránia pred médiami aj hejtermi, pretože dobre vedia, ako dokážu ublížiť a raniť. Ohovárali aj ich najstaršiu dcéru, ktorá teraz všetkým neprajníkom vytrela zrak!

V Dubaji sa počas víkendu slávnostne otváral luxusný hotel Atlantis The Royal a pri tejto príležitosti sa tam uskutočnil aj veľký koncert speváčky Beyoncé (41). Ako špeciálny hosť s ňou vystúpila aj jej 11-ročná dcéra Blue Ivy, informuje cnn.com.

Z malého dievčatka je už začínajúca tínedžerka a na pódiu zažiarila v červenom trblietavom kostýme. Slávnu mamu doprevádzala pri piesni Brown Skin Girl a dokonca pridala aj niekoľko tanečných kreácií.

Rozkošnú Blue Ivy hejteri často urážali a písali o nej, že je škaredá po otcovi, no teraz je už jasné, že na žiadny posmech už nebudú mať dôvod. Kým v minulosti sa skutočne ponášala viac na svojho otca Jay-Z, ako rastie, je čoraz viac podobná svojej mame. Či po nej zdedila aj obrovský talent sa ukáže čoskoro, no s vystupovaním pred veľkým publikum zjavne žiadny problém nemá. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BCK:Celeb Kids & More (@officialbck)

Mama s dcérou si vystúpenie po dlhom čase poriadne užili a bodaj by nie. Speváčka si zaň vraj vypýtala závratných 24 miliónov dolárov!  Napriek tomu, že na akcii boli zakázané mobilné telefóny, niekoľkým celebritným divákom sa podarilo časti show nahrať a tie teraz kolujú po sociálnych sieťach. Pozrite sa na to pompézne vystúpenie!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Arionce ? (@arionce.life)

Súvisiace články

Najčítanejšie