Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Z najslávnejších osmorčiat sú už tínedžeri: Takto sa im darí!
Zdielať na

Z najslávnejších osmorčiat sú už tínedžeri: Takto sa im darí!

Zdroj: Profimedia

Viete si predstaviť, že by ste dokopy vychovávali až 14 detí? Presne to je totiž každodenná realita jednej z najznámejším mám na svete Nadye Suleman prezývanej aj oktomama. Ako sa darí jej osmorčatám 14 rokov po ich narodení?

Keď Nadya Suleman v roku 2009 priviedla na svet osmorčatá a všetky prežili, bola to svetová senzácia. Pritom samotná žena mala v tom čase doma už šesť detí, no s nimi sa neuspokojila. Išla preto na umelé oplodnenie a nakoniec vynosila osem zdravých detí. Vychovávať ich však nebolo najjednoduchšie…

Žena sa musela poriadne obracať, aby ich uživila. Mnohí ju neustále kritizovali preto, že sa chcela prostredníctvom detí iba spopularizovať a zarobiť na nich peniaze. To sa jej však nepodarilo. Hoci na začiatku dostlala výraznú finančnú aj materiálnu pomôcť, potom musela začať zarábať. Istý čas sa živila ako striptérka aj pornoherečka, z čoho nebola vôbec nadšená. Sama priznala, že deti vedia všetko o jej minulosti v sex biznise a nemá pred nimi žiadne tajomstvá. 

Hoci ju mnohí označovali, že je vypočítavá, ona im dokázala, že to tak nie je. O svoje ratolesti sa príkladne stará a na sociálnych sieťach z času na čas zverejňuje fotky, ako jej deti vyzerajú. 47-ročná bruneta čiastočne pracuje ako konzultantka pre drogovo závislých ľudí, inak sa naplno venuje práve svojej rodine. “Ste najláskavejšie, najcitlivejšie a najstarostlivejšie osoby, aké som kedy poznala. Slová nemôžu vyjadriť, ako som vďačná, že som vašou matkou. Všetci ste požehnali môj život a ďakujem Bohu každý deň za to, že mi veril, že sa môžem starať, formovať životy a ovplyvňovať vás všetkých…” nechala sa verejne počuť. Osmorčatá pred pár dňami oslávili už 14. narodeniny. Nadya je vegánka a vyznáva zdravý životný štýl, ku ktorému vedie aj svoje deti.

Súvisiace články

Najčítanejšie