Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Syn Ivety Bartošovej vďaka dedičstvu nikdy nemusí pracovať: Do tohto vrazil rozprávkové peniaze!
Zdielať na

Syn Ivety Bartošovej vďaka dedičstvu nikdy nemusí pracovať: Do tohto vrazil rozprávkové peniaze!

Zdroj: Profimedia.sk

Zo syna zosnulej speváčky Ivety Bartošovej je dnes už dospelý mladý muž, ktorý sa snaží žiť mimo pozornosti médií. Hoci má na svojom konte milióny, nerozhadzuje ich.

Odkedy sa narodil, bol v centre pozornosti novinárov a verejnosti. Ako syn Ivety Bartošovej a Ladislava Štaidla, bol neustále pod drobnohľadom. Na verejnosť pravidelne presakovali informácie o tom, ako sa mu žije u slávnej matky, aj to, že sa o neho, keď mala problémy, staral práve otec… 

Ešte pred tragickou smrťou Bartošovej v roku 2014, sa presťahoval práve k otcovi. Ten však pred dvoma rokmi zomrel na covid a Arthur zostal sám. Po slávnom otcovi zdedil rozprávkový majetok v hodnote niekoľkých miliónov eur. A vďaka tantiémom mu každý mesiac chodí na účet veľmi slušná suma za Štaidlove pesničky, ktorých je autorom.

ilustračná foto

ilustračná foto

ISIFA

Hoci by Arthur mohol rozhadzovať peniaze a užívať si život, on ich radšej investoval! Podľa blesk.cz ešte na jeseň 2021 kúpil rozľahlý byt v Prahe za 376-tisíc eur. Na svojom konte má ďalší pražský byt priamo v centre, ktorý zdedil práve po otcovi. Vyzerá to tak, že Arthur má jasnú predstavu o svojej budúcnosti a vie, ako si ju zabezpečiť. 26-ročný mladík by si mohol aj vďaka peniazom po slávnych rodičoch užívať bezstarostný život, on sa však pustil do ďalšieho štúdia. Vyštudoval hotelovú strednú aj vysokú školu a bol sa zaučiť aj v Amerike. To však nie je všetko! Dal sa totiž na ďalšie štúdium - psychológie.

Takto Artur aktuálne vyzerá...

Profimedia.sk

​S otcom Ladislavom Štaidlom...

artur štaidl

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie