Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Staršia dcéra Tori Spelling skončila v nemocnici: Kvôli nezvyčajnej chorobe zažívala muky
Zdielať na

Staršia dcéra Tori Spelling skončila v nemocnici: Kvôli nezvyčajnej chorobe zažívala muky

Zdroj: Profimedia

Hoci s jej manželstvom je to ako na hojdačke, vždy sa snaží byť tou najlepšou mamou pre svoje deti. V poslednej dobe mala veľký strach o svoju dcéru Stellu, ktorej lekári potvrdili ojedinelú diagnózu.

Herečka Tori Spelling (49) má so svojim manželom Deanom McDermottom päť detí a hoci ju okolie a médiá často kritizovali za ich výchovu, ona je pyšná na každého svojho potomka rovnako. Nedávno na svojom Instagrame informovala o tom, že jej 14-ročná dcéra Stella skončila v nemocnici, informuje denník Today.

Päťnásobná celebritná mamina, ktorú preslávila najmä úloha Donny v kultovom seriáli Beverly Hills 90210 pred časom priznala svoje vlastné zdravotné problémy, kvôli ktorým ju tesne pred sviatkami museli hospitalizovať. Ako sama uviedla, mala sťažené dýchanie, vysoký krvný tlak a šialené závraty. Napriek tomu jej mnohí hejteri vypisovali nenávistné správy a pochybovali o jej stave.

„Vyskúšajte nabudúce namiesto pochybovania prejaviť druhým láskavosť a pochopenie,“ odkázala seriálová Donna na sociálnej sieti.

Kým ona sa už cíti dobre, v posledných dňoch opäť tŕpla hrôzou, pretože v nemocnici skončila jej 14-ročná dcéra Stella. Herečka uviedla, že jej dcére diagnostikovali hemiplegickú migrénu, ide o vzácny typ migrény, ktorá postihuje predovšetkým jednu stranu tela.

Instagram/torispelling

"Je to desivé, ak neviete, čo sa deje pri takomto type migrény," napísala Spelling vo svojom príspevku a dodala, že sama trpí migrénou celý život, ale doteraz netušila, že existuje niečo takéto. „Ďakujem všetkým na pohotovosti. Boli úžasní a s láskou sa o ňu starali,“ napísala Tori a dodala, že dcéra je už doma a má sa oveľa lepšie. Držíme jej palce!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Súvisiace články

Najčítanejšie