Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
48-ročná tehotná herečka zažiarila na červenom koberci: S dvojčatami v brušku vyzerala úžasne
Zdielať na

48-ročná tehotná herečka zažiarila na červenom koberci: S dvojčatami v brušku vyzerala úžasne

Zdroj: Profimedia

Oscarová herečka sa už čoskoro stane mamou, no ani pokročilé štádium tehotenstva jej nezabránilo v tom, aby sa prišla na odovzdávanie cien Zlatý glóbus. Pozrite sa, ako jej to s veľkým bruškom pristalo!

Hoci má Hilary Swank už 48 rokov, je tehotná po prvýkrát. Rovno dvojičky čaká s manželom Philipom Schneiderom a na Zlatých glóbusoch sa nedalo prehliadnuť, ako veľmi sa obaja tešia, že sa už čoskoro stanú rodičmi.

Hilary bola očarujúca v tmavozelených šatách Prada, v ktorých bolo jej zväčšujúce sa bruško neprehliadnuteľné, píše vogue.com. 

Keď bola Hilary Swank v druhom trimestri tehotenstva, rozhodla sa, že už nadišiel správny čas na to, aby radostnú správu oznámila verejnosti. Urobila tak v rannej relácii Good Morning America a mala úprimnú radosť z toho, že tajomstvo už môže verejne zdieľať so svojimi fanúšikmi. 

Profimedia

„Budem mama. Nie jedného, ale hneď dvoch detí. Nemôžem tomu uveriť. Je veľmi pekné o tom konečne môcť hovoriť a zdieľať to s ľuďmi,“ povedala herečka, ktorej sa podarilo dvojčatá počať s jej druhým manželom, Philipom. 

Sympatická herečka si na červenom koberci šťastne hladkala bruško a usmievala sa na všetky strany. Je jasné, že dvojčatá sú vytúžené a Hilary sa už nemôže dočkať, kedy ich bude môcť držať v náručí. 

Vyzerá naozaj fantasticky, súhlasíte?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ??? (@chimagazineit)

Súvisiace články

Najčítanejšie