Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ľudia sú zhrození z nevydareného vianočného žartu: Nepochopíte, čo matka urobila svojim deťom
Zdielať na

Ľudia sú zhrození z nevydareného vianočného žartu: Nepochopíte, čo matka urobila svojim deťom

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Pri výchovných metódach niektorých rodičov zostáva ľuďom rozum stáť. Táto matka pokazila svojim deťom Vianoce a navyše im podľa mnohých spôsobila obrovskú traumu.

Na sociálnej sieti sa stalo virálne video, keď matka chcela postrašiť svojich dvoch synov a tak zariadila, aby prišiel Grinch a deťom ukradol darčeky. Ľudia sú z počinu matky absolútne zhrození a obviňujú ju, že vlastným deťom spôsobila na Vianoce príšernú traumu, píše The Sun.

Všetky deti občas neposlúchajú a rodičia hľadajú rôzne spôsoby, ako to zmeniť a vychovať ich čo najlepšie. Nech by už deti boli akokoľvek neposlušné, určite nie je vhodné ani správne trestať ich za to a zvlášť na Vianoce. 

Táto matka to zjavne vidí úplne inak. Namiesto toho, aby deťom vytvorila teplo domova a zahrnula ich na Vianoce láskou a pozornosťou, rozhodla sa ich postrašiť. Najskôr teda darčeky dostali a potom zariadila, aby ich „prepadol“ Grich a darčeky im ukradol. 

Vo videu, ktoré si pozrelo už viac ako 30-miliónov ľudí, môžete vidieť, ako do domu rodiny vošiel Grinch oblečený v mikulášskom kabáte a začal im brať darčeky, ktoré boli pri stromčeku. 

Jeden z chlapcov sa tak vystrašil, že sa hneď rozplakal, druhý začal Grincha udierať a snažil sa darčeky pred votrelcom zachrániť. Nakoniec prichádza na scénu otec a snaží sa chlapcov upokojiť. 

Nuž, čo na takúto „výchovnú“ scénku hovoríte vy? Tiež si myslíte, že to bol veľmi zlý nápad?

@mercilessgod187 #christmas #xmas #mrgrinch ♬ original sound - MercilessGod187

Súvisiace články

Najčítanejšie