Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Koniec skrývania: Rihanna po 7 mesiacoch konečne ukázala rozkošného syna!
Zdielať na

Koniec skrývania: Rihanna po 7 mesiacoch konečne ukázala rozkošného syna!

Zdroj: SITA

Slávna speváčka je šťastnou mamou už od mája, no až teraz konečne ukázala, ako jej syn vyzerá. Jeho meno však verejnosť stále nepozná.

Rihanna (34) má vyše polročného syna s partnerom Rakim Mayersom, ktorý je známy ako rapper A$AP Rocky. Dvojica doteraz svoj poklad chránila pred médiami, no konečne sa rozhodli to zmeniť a rozkošného chlapčeka ukázali na sociálnej sieti, píše magazín People.

Ide o zatiaľ prvé a jediné video na Rihanninom oficiálnom TikTokovom účte, no vyvolalo hotovú senzáciu a ľudia sú z malého chlapčeka nadšení! 

Hoci ide celkom obyčajné zábery, ktorých má každá matka vo svojom mobilnom telefóne desiatky, chlapček, sediaci na zadnom sedadle auta v špeciálnej detskej sedačke, sa vo videu roztomilo smeje priamo do objektívu, naťahuje sa po fotoaparáte a vydáva nadšené zvuky. 

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

Fanúšikovia slávnej speváčky sú z malého drobca unesení a dokonca do komentárov písali, že podľa jeho výskania je jasné, že zdedil talent po mame a vraj sa na svoju krásnu mamu aj veľmi podobá. Rozkošný je, čo poviete? Vidíte tam podobu so slávnou mamou aj vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie