Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Belohorcovej dcéra sa poriadne zmenila: Na týchto záberoch by ste nepovedali, že má len 12 rokov!
Zdielať na

Belohorcovej dcéra sa poriadne zmenila: Na týchto záberoch by ste nepovedali, že má len 12 rokov!

Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Vyzerá to tak, že z malej Salmy je už tínedžerka so všetkým, čo k tomu patrí. Začala experimentovať s líčením, účesmi aj outfitmi, a v aktuálnych videách jej mamy je naozaj na nespoznanie!

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (46) aktuálne žije so svojim manželom Vlastom Hájkom a deťmi - Salmou a Neviom na Tenerife, odkiaľ sa o svoje zážitky či pocity sa pravidelne delí s fanúšikmi na Instagrame.

Ako si budú užívať Vianoce ďalšie známe tváre?

Zuzana sa netají tým, že je pre ňu prvoradá rodina a robí všetko preto, aby všetci trávili spolu čo najviac času, preto ich pravidelne navštevujú aj ich rodičia. 

Sexi Zuzana najnovšie zverejnila niekoľko videí s vianočnou atmosférou, na ktorej je práve aj so svojou sympatickou maminou a dcérou Salmou, ktorá bude mať začiatkom budúceho roka 13 rokov.

Salma je šikovné dievčatko, má talent na jazyky a už niekoľkokrát ukázala aj svoje tanečné nadanie. Teraz však prekvapila Zuzaniných fanúšikov najmä tým, ako veľmi sa zmenila. Už to nie je žiadne malé blonďavé dievčatko, ale je z nej tínedžerka s vlastným štýlom, ktorá má zjavne po mamine vzťah k móde aj k šminkám. 

Zuzanina dcérka má stále len 12 rokov, no má už aj vlastný profil na Instagrame, kde je rovnako vidieť, že z nej rastie krásna mladá dáma, ktorá si začína poriadne užívať svoj vlastný štýl a nebojí sa prezentovať ho verejne. Uvidíme, čím nás prekvapí nabudúce, možno sa raz naplno presadí aj v šoubiznise.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salminka (@_salminka)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salminka (@_salminka)

Súvisiace články

Najčítanejšie