Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Toto je najrozmaznanejšie dieťa v Británii: Neuveríte, čo všetko dostane na Vianoce!
Zdielať na

Toto je najrozmaznanejšie dieťa v Británii: Neuveríte, čo všetko dostane na Vianoce!

Zdroj: Profimedia

Vraj chce pre svojho dvojročného synčeka len to najlepšie, no keď prezradila, čo všetko ho bude čakať pod stromčekom, ľudia zostali úplne zhrození!

Celosvetová kríza sa rodiny malého Akrama zjavne vôbec netýka. Jeho matka Kasey sa pochválila, že svojmu milovanému 2-ročnému nakúpila darčeky pod stromček za takmer 3-tisíc eur, píše denník Mirror.

Naozaj to dvojročné dieťa ocení?

Jareem Akram zo Sheffieldu dostane tento rok na Vianoce cez stovku darov vrátane zlatého cumlíka na retiazke a výletu na Kanárske ostrovy. I keď mnohí chlapca považujú za najrozmaznanejšie dieťa v Británii, jeho matka tvrdí, že syna učia aj pokore a spoločne chcú rozdávať darčeky ľuďom bez domova. 

Hrdá mama chce vraj pre svojho chlapčeka len to najlepšie a žiadny darček vraj nie je príliš veľký. „Áno, tie darčeky sú drahé, ale na Vianoce vždy šetrím skoro celý rok. Mám sporiaci systém a všetko kupujem postupne,“ vysvetlila chlapcova mama. 

Kasey si zaumienila, že tieto sviatky chce synovi podarovať presne sto darčekov. „Páči sa mi, keď je podlaha úplne zaplnená,“ dodala s úsmevom. 

Profimedia

Najväčšie želanie mu nesplnila 

Jeden sen však chlapčekovi nesplnila, ale aspoň sa mu priblížila. „Povedal mi, že chce delfína,“ prezradila a dodala, že preto ho berie aspoň na Kanárske ostrovy, aby ich tam mohol vidieť. 

Profimedia

Kasey sa snaží aj o to, aby Jareom poznal hodnotu peňazí a vedel, aké má šťastie. Preto sa rozhodla, že s ním bude rozdávať darčeky ľuďom bez domova. „Budeme im rozdávať šály, ponožky aj mydlá,“ prezradila svoj plán. Jedným dychom ale dodáva, že svojmu synovi už kúpila cumlík z pravého zlata alebo šperky od Versaceho...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie