Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Z vnučky Ivany Christovej je už rozkošná slečna: Aha, ako si užívala vianočné fotenie
Zdielať na

Z vnučky Ivany Christovej je už rozkošná slečna: Aha, ako si užívala vianočné fotenie

Zdroj: Facebook/Daniela Zajíček Christová

Jediná dcéra bývalej missky porodila dcérku Zoju takmer pred dvomi rokmi a vyzerá to tak, že dievčatko zdedilo po všetkých iba to najlepšie. Pozrite sa, aká je rozkošná!

Ivana Christová (52) je už takmer dva roky pyšnou babičkou. Jej dcéra Daniela porodila svojmu manželovi, hokejistovi Milošovi Zajíčkovi, dcérku s krásnym menom Zoja. Tá už rozhodne nie je žiadne malé bábo, ale vyrástla z nej veľká usmievavá slečna!

Daniela Zajíček Christová je nádherná žena s výnimočným zjavom. Krásu zdedila tak po svojej mame, ako aj po otcovi, ktorý je Francúz s vietnamskými koreňmi.

Známa mamička by sa pokojne mohla živiť modelingom aj po pôrode, keďže vyzerá fantasticky, no túto profesiu vylúčila ešte dávno predtým, ako sa stala mamou.

“Na modelku som príliš malá a už aj stará,” povedala v minulosti exotická kráska, ktorá sa nakoniec začala živiť podnikaním v kozmetickom odvetví a momentálne ju naplno zamestnáva malá dcérka.

Je vidieť, že Daniela s manželom si rodinný život a svoje rozkošné zlatíčko užívajú plnými dúškami, o čom svedčia aj najnovšie vianočné fotografie, ktoré Daniela zverejnila na Instagrame. 

Krásna rodinka, však? Na koho sa podľa vás malá Zoja podobá najviac?

Súvisiace články

Najčítanejšie