Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Archie bol najskôr bol celý tato, a teraz? Neuveríte, ako sa syn Harryho a Meghan zmenil!
Zdielať na

Archie bol najskôr bol celý tato, a teraz? Neuveríte, ako sa syn Harryho a Meghan zmenil!

Zdroj: Profimedia

Prominentní rodičia svoje ratolesti ukazujú naozaj len výnimočne a naposledy tak urobili presne pred rokom. Aktuálna momentka Archieho je preto veľmi vzácna a ľudí poriadne prekvapila!

Britský princ Princ Harry (38) a vojvodkyňa Meghan (41) žijú so svojimi deťmi - synom Archiem (3) a dcérkou Lilibet (1) v luxusnej rezidencii v Kalifornii a súkromie si strážia ako sa len dá. Fotografie ich detí sú veľmi vzácne, preto aktuálna momentka ich syna Archieho okamžite obletela všetky média, píše portál kidspot.com.au.

;t=52s

Štvorčlennú prominentnú rodinu ste naposledy mohli vidieť na oficiálnom vianočnom pozdrave spred roka. Ak si spomínate, Archie vtedy vyzeral ako kópia svojho otca a to najmä kvôli výrazne ryšavým vlasom. 

Prešiel iba rok a trojročný mládenec sa podľa aktuálnej momentky poriadne zmenil. Hoci je záber nekvalitný, je úplne jasné, že vlásky mu stmavli a stále viac sa podobá práve na mamu. 

Záber trojročného Archieho vznikol počas videohovoru, ktorý viedla jeho mama Meghan a stará mama Doria. Rozprávali sa s  politickou strategičkou Donnou Brazile a Jotakou Eaddy, zakladateľkou spoločnosti Full Circle Strategies, ktorá pôsobí v oblasti sociálneho vplyvu. 

Necháme sa prekvapiť, či sa rodinka pred sviatkami pochváli aj oficiálnou vianočnou fotografiou tak, ako aj minulý rok. Ktovie, či sa tak, ako Archie, zmenila aj jeho malá sestrička…

Takto vyzerali deti Harryho a Meghan pred rokom...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CARAS Portugal (@carasportugal)

Spoločnosť Netflix zverejnila upútavku na očakávaný dokumentárny seriál o princovi Harrym a Meghan Markle. Trailer k dokumentu "Harry & Meghan" okamžite vzbudil veľkú pozornosť. Uvidíme, či sa v ňom objavia aj ich deti, alebo ich z toho úplne vynechajú...

Súvisiace články

Najčítanejšie